Belevi'nin Başkanı'ndan Mesajlar... - Son Dakika
Yerel

Belevi'nin Başkanı'ndan Mesajlar...

Belevi\'nin Başkanı\'ndan Mesajlar...

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Belediye olarak son kez düzenledikleri 5.Geleneksel Belevi Şeftali Festivalinde yaptığı konuşmasıyla hem Belevi halkına veda etti, hem de yeni hizmetler için CHP Genel Merkezine ve CHP İl Başkanlığına yeni bir...

08.07.2013 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, Belediye olarak son kez düzenledikleri 5.Geleneksel Belevi Şeftali Festivalinde yaptığı konuşmasıyla hem Belevi halkına veda etti, hem de yeni hizmetler için CHP Genel Merkezine ve CHP İl Başkanlığına yeni bir göreve hazır olduğu konusunda mesajlar gönderdi.

Belevi Beldesi'nin yaşanılabilir hale getirme adına alt yapı ve üst yapı çalışmaların şu anda tamamlandığını, ancak siyasi iktidarın 3yıl içerisinde bunu ellerinden aldığını ifade eden Başkan Işık, bugün yapılan her türlü işlem için Selçuk Belediyesi'nden onay almak zorunda kaldıklarını, buna örnek olarak; şu anda Belevi Mezarlığında bulunan hurda demirlerin satılabilmesi için bile bu onayı almak zorunda olduklarını ve bu anlamda Belevi halkının verdiği 5 yıllık yetkiyi şu anda kullanamadıklarını dile getirdi. Belevi'de şimdiki çalışmalardan bahseden ve şu anda yeraltı çalışmaları, çevre düzenlemeleri yaparak, Belevi okulu karşısındaki Keçikalesi Alışveriş merkezinin yapımına devam ettiklerini belirten Başkan Işık, geriye kalan 8 aylık süre içerisinde de bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Bölgedeki şeftali üreticilerine ve narenciye üreticilerine müjdeleyici haber veren Başkan Işık; "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu başkanlığında CHP İl Başkanlığının düzenlediği belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Başkan Kocaoğlu'ndan aldığım sözü sizlerle paylaşmak istiyorum. Şu anda arazi yollarının yapılması konusunda ihale tamamlandı. Bir ay sonra Belevi'deki arazi yollarının tamamı asfaltlanacak. Belevi'de asfaltlanmamış yol kalmayacak" dedi.

Ayrıca Keçikalesi Alışveriş merkezinin inşaatının da bir ay içerisinde tamamlanacağı müjdesini veren Başkan Işık; "Biz size verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz. Yani biz 29 Mart 2014 tarihine kadar sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben öncelikle şu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ben ideallerim uğruna, yaşadığım kent Ankara'yı bırakıp, sizlere hizmetçilik edebilme adına doğduğum Belevi'ye geldim. Maalesef burada hizmetimiz 3 yılla 5 yılla sınırlı kaldı. Şu anda yapmış olduğumuz hizmetler 29 Mart 2014 tarihinde sona erecek. Ben öncelikle bana oy veren vermeyen, beni seven ve sevmeyen, bana saygı duyan duymayan bütün hemşerilerime, en küçüğünüzden en büyüğünüze kadar teşekkür ediyorum. Beni Belevi Belediyesine siz başkan yaptınız, Ben de son nefesime kadar sizlere hizmetçilik yapmaya devam edeceğim" dedi.

Bu görevin sonunda kendilerine bir misyon çizileceğini belirten Başkan Öcan Işık; "Eğer bana CHP İl Başkanlığı, CHP Genel Merkezi, siyasi büyüklerim bana bir görev verirlerse, bana bir misyon biçerlerse bir gün güneşin doğuşuyla birlikte buradan yola çıkar, Selçuk'a, Şirince'ye, Pamucak, Gökçealan, Acarlar, Çamlık, Havutçulu ve Zeytinköyüne gider buradaki her kökenden vatandaşlarımızla birlikte, bir yıl içerisinde buraları toparlar, 5 yıl içerisinde bu bölgeleri bir marka yapar, daha sonra da bana oy veren vermeyen tüm kardeşlerime teşekkür eder, hepinizin önünde saygıyla eğilir ve çeker giderim. Eğer bana CHP İl Başkanlığı herhangi bir görev vermezse yapacağım tek şey var. Ankara'da yaşayan Eşimin ve oğlumun yanına gider, ömrümün sonuna kadar da Ankara-Belevi arasında gider gelir ve en sonunda şu anda düzenlemesi tamamlanan Belevi Belde Mezarlığında gömülmekten beni hiç kimse alıkoyamaz" şeklinde konuştu.

Belevi Beldesine sahip çıkılmasını isteyen Başkan Işık; "Belki bir daha Belevi Halkı karşısında konuşma fırsatı bulamayabilirim, bu nedenle bu konuşma biraz veda gibi oldu ama ben Belevi halkından şunu istiyorum. Öncelikle Belevi Mezarlığı'na, Atatürk Heykelimize, gençliğimize, buradaki yaşlılarımıza buradaki çocuklarımıza, çiftçilerimize, Belevi mozelumuna, Belevi Gölüne, kısacası Belevi'deki değerlere sahip çıkın. Başka Belevi yok. Benim eşim bana dedi ki, memleketine hizmet etmek istiyorsan bir dönem için Belevi'ne gidebilirsin. Kim vatanı için, para için çocuklarını bırakır ki, hangi akıllı adam yapar. Ben Belevi'in manyağı olduğum için, Belevi'nin delisi olduğum için, Belevi'nin aşığı olduğum için bunu yaptım. Ben şimdi Selçuk'un da aşığıyım, haberiniz olsun" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belevi'nin Başkanı'ndan Mesajlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement