Belhanda, Galatasaray'ın En Pahalı 6. Transferi Oldu - Son Dakika
Spor

Belhanda, Galatasaray'ın En Pahalı 6. Transferi Oldu

Galatasaray'ın, Dinamo Kiev'den 8 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Faslı yıldız Younes Belhanda, Sarı-Kırmızılıların en pahalı 6. transferi oldu.

29.06.2017 17:42  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yeni transferi Younes Belhanda, İstanbul'a geldi. Belhanda'yı taşıyan uçak, saat 16.00 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

8 MİLYON EURO BONSERVİS VERİLECEK

Galatasaray, 4 yıllığına anlaştığı 27 yaşındaki Younes Belhanda için Dinamo Kiev'e çeşitli bonuslarla birlikte 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Belhanda'nın ise Galatasaray'dan yıllık 3,2 milyon Euro kazanacağı kaydedildi. Geride bıraktığımız sezonu Ligue 1 takımı Nice'te kiralık olarak geçiren Belhanda'nın sözleşme imzalamak için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

YOUNES BELHANDA'YA BÜYÜK SEVGİ SELİ

Marsilya'dan kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 27 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Havalimanındaki emniyet görevlilerinin yoğun önlemlerine rağmen sarı-kırmızılı taraftarlar, Belhanda'nın gelişinde izdihama neden oldu. Galatasaraylı çok sayıda taraftarın meşale yakarak sevgi gösterisinde bulunduğu Faslı futbolcu, kendisini bekleyen araçla havalimanından konaklayacağı otele hareket etti.

BELHANDA GALATASARAY TARİHİNE GEÇECEK

Jardel'e 17 milyon Euro, Bruma'ya 10 milyon Euro, Amrabat'a 9 milyon Euro, Misimovic'e 8 milyon Euro, Keita'ya 8 milyon Euro, Sneijder'e 7.5 milyon Euro, Elano'ya 7 milyon Euro veren Galatasaray, Belhanda'ya da 8 milyon Euro bonservis bedeli öderse tarihi bir rakamı kasasından çıkartacak ve Belhanda kulüp tarihinin en pahalı 6. transferi olacak.

Belhanda, Galatasaray\'ın En Pahalı 6. Transferi Oldu

Son Dakika Spor Belhanda, Galatasaray'ın En Pahalı 6. Transferi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement