Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti - Son Dakika
Spor

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fatih Terim'in taraftarla küfürleşen Belhanda'nın biletini kestiğini ve Faslı yıldızın takımdan gönderileceğini açıkladı.

20.11.2019 11:44  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, 29 yaşındaki Faslı yıldızın devre arası takımdan ayrılacağını belirtip, "Belhanda'nın bileti kesildi" dedi.

TERİM, BELHANDA'YI İSTEMİYOR

Ergün, Fatih Terim'in G. Saray'ın Real Madrid ile İstanbul'da oynanan maçta taraftarlara küfür eden Belhanda'yı sildiğini belirterek, " İspanya'daki Real Madrid maçının rövanşında oynamaması ve Gaziantep'ten İstanbul'a erken gönderilmesi Faslı starın artık kadroda düşünülmediğinin kanıtı. 7-8 milyon euro gelir beklenen Belhanda keşke daha önce ayrılsaydı. O zaman takıma maddi anlamda çok daha fazla katkı sağlayabilirdi" ifadelerine yer verdi.

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

ONYEKURU YUVAYA DÖNECEK

Sarı kırmızı ekibin eski yöneticisi, Galatasaray'ın Ocak ayı transferleri hakkında da bilgi vererek, " Henry Onyekuru'nun devre arasında Galatasaray'a döneceğini biliyorum. Sinan Gümüş'ün ise sarı kırmızılı ekibe döneceğini düşünmüyorum. Sinan, Genoa'da kalacak ve şansını zorlayacaktır. Yaz transfer döneminde Mbwana Samatta için girişimde bulunan yönetim, sakatlıklar sonrası bu oyuncu için tekrar düğmeye basabilir" diye konuştu.

Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti
Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti

Son Dakika Spor Belhanda için şok iddia: Fatih Terim biletini kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hakan: NE TESADÜF, BABA MESLEĞİ SANIRIM, RAHMETLİ BABASI DA BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE " BİLET KESERDİ"... 1 3 Yanıtla
  • Nznsn: Bilet kesmek yasaklansin 1 3 Yanıtla
  • FATİH ALTUNDİŞ: GEÇEN SENEDEN BU YANA YAZDIK....BU ADAMDAN 10 NUMARA OLMAZ...BU ADAM HİKAYE....ANLAMADI TEMİM BEY...BAK..GALATASARAY TARAFTARINA KÜFÜR ETTİ SAHADA YÜRÜYEREK TOP.. OYNADI....GÜLE GÜLE....SIRADA NAGATOMO ...SERİ...MARİANO VAR.... 2 1 Yanıtla
  • hakan: geç kaldın hocam, sene başında bu işi bitirmeliydin. 0 0 Yanıtla
  • Gs taraftarlar: Zaten çoktan kesmeliydi,Gs tarihinin gelmiş geçmiş en kötü 10 numarası,bir maç kurtardığını hatırlamıyorum doğru dürüst,milyonları cebe indirsin ama karşılığında oynadığı futbol amatörce,defolsun 0 0 Yanıtla
  • Diego: Her hafta bilet kesiyo bu da 0 0 Yanıtla
  • monoteist: Neden Fatih Terimin bileti kesilmez. Real maçındaki yanlışlarını gördük.. 0 0 Yanıtla

Advertisement