Dreshaj: Belki Bodrum'a Leonardo ile Birlikte Geliriz - Son Dakika
Magazin

Dreshaj: Belki Bodrum'a Leonardo ile Birlikte Geliriz

Dreshaj: Belki Bodrum\'a Leonardo ile Birlikte Geliriz

Klip çekimi için Bodrum'a giden Leonardo Dicaprio'nun eski sevgilisi Afredita Dreshaj, ''Belki bir gün Bodrum'a onunla birlikte de geliriz.'' dedi.

06.09.2013 09:02  Güncelleme: 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Miss Universe 2011 Kosova birincisi Arnavut güzel Afredita Dreshaj, ayağının tozu ile geldiği Bodrum'da sadece GÜNAYDIN'ın sorularını cevapladı. Şarkıcı Bülent Serttaş'ın 'Bodrum' şarkısının klibinde rol alan Dreshaj, Türk insanını cana yakın ve dost canlısı bulduğunu söyledi. Bodrum'u çok beğendiğini ve tekrar gelmek istediğini de belirten Dreshaj, bir süre birliktelik yaşadığı eski sevgilisi Leonardo DiCaprio ile ilgili de ilginç açıklamalarda bulundu. DiCaprio ile ayrılsalar bile çok iyi iki arkadaş olduklarını belirten güzel manken, özel hayatıyla ilgili de konuştu.

İLK KLİP ÇOK SES GETİRDİ

Türkiye'ye ikinci gelişiniz. Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet, Türkiye'ye ikinci gelişim ama Bodrum'a ilk kez geliyorum. Türkiye'yi çok seviyorum ve burada tamamen profesyonel bir ekiple çalışıyorum. Tekrar Türkiye'de olmak beni çok mutlu etti.

İlk gelişiniz bir klip çekimi için olmuştu; bu kez ne için geldiniz?

Yine klip çekimi için... Bülent Serttaş'ın 'Bodrum' şarkısına klip çekeceğiz, o yüzden geldim. Aslında ilk gelişim de Bülent Serttaş'ın klibinde oynamam içindi. İlk klip, Türkiye'de çok ses getirmişti. Serttaş'ın ikinci klibinde de oynamamı istediler; ben de ikinci kez Türkiye'ye geldim.

BODRUM'DAN EV ALABİLİRİM

Bodrum'a son birkaç yılda; aralarında Naomi Campbell ve Kate Moss'un da bulunduğu dünyaca ünlü birçok top model geldi. Bunlardan biri de sizsiniz. Bodrum ile ilgili neler duydunuz?

Türkiye'ye ilk geldiğimde İstanbul'da kalmıştım. İstanbul gerçekten çok etkileyici bir şehir. Bodrum hakkında da gelmeden önce birçok şey duymuştum. Klibin orada çekileceğini öğrendiğimde de doğa harikası bir tatil beldesi olduğunu duydum. Deniz ve güneşin bol bol tadını çıkaracağıma emin olabilirsiniz.

Yurt dışında Bodrum tanınıyor mu?

Evet. Bu aralar yurt dışında Bodrum hakkında çok şey konuşuluyor. Ben de beldeye gelir gelmez hayran kaldım. Özellikle denizi çok hoşuma gitti. Ben de herkese bu muhteşem tatil beldesini anlatacağım.

Türkiye ile ilgili planlarınız var mı?

Bilmem! (Gülüyor) Kimbilir, belki ileri de Bodrum'dan bir ev satın alırım. Gerçekten çok sevdim burasını...

LEONARDO ALÇAKGÖNÜLLÜ

Bir dönem genç kızların hayran olduğu ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile aşk yaşadınız. İlişkiniz ne kadar sürdü? Bu konuyla ilgili bir şeyler söylemek ister misiniz?

Arkadaşlığımız ve dostluğumuz halen devam ediyor. Leonardo, çok alçakgönüllü, gece hayatını çok seven ve kibar bir adam. Tabii, bir de sarışın kızları sever. (Gülüyor) Onu da Bodrum'a davet edeceğim. Kimbilir, belki bir gün Bodrum'a Leonardo ile birlikte geliriz, belli mi olur?

SİBEL CAN'DAN AFREDITA'YA DESTEK!

Bülent Serttaş'ın ilk klibi için Türkiye'ye geldiğinde Sibel Can'ın kendisine övgüler yağdırdığı Afredita Dreshaj'a, ikinci klipte de Can'dan destek geldi. Can; Bülent Sertaş'ın 'Bodrum' şarkısına çektiği klip için, kuaförü Mehmet Yiğit ve makyajcısı Meltem Yüksekbaşı'nı göndererek Dreshaj'a jest yaptı. Yönetmenilğini Selim Akar'ın üstlendiği klibin çekimleri, 30 metre uzunluğundaki ahşap bir gulette yapıldı. Klip çekimleri, bir gün sürdü.

BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN'I TANIYORUM

Türkiye'den kimleri tanıyorsunuz?

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve tabii ki de beraber çalıştığımız için Bülent Serttaş ve Selim Akar'ı tanıyorum.

Türk modasına takip ediyor musunuz?

Tanıdığınız modacılar var mı? Evet, takip etmeye çalışıyorum. İlginç tasarımcılar var. Mesela; Tarık Ediz'i yakından takip ediyorum.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dreshaj: Belki Bodrum'a Leonardo ile Birlikte Geliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement