BELTAŞ'tan Çorumspor FK'ya büyük destek - Son Dakika
Spor

BELTAŞ'tan Çorumspor FK'ya büyük destek

BELTAŞ\'tan Çorumspor FK\'ya büyük destek

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın; Çorumspor FK Başkanı Fatih Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Çorum kamuoyunun merakla beklediği müjdeyi verdi.

21.08.2020 18:53  Güncelleme: 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın; Çorumspor FK Başkanı Fatih Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Çorum kamuoyunun merakla beklediği müjdeyi verdi. Belediye Başkanı Aşgın, anlaşma gereği BELTAŞ'ın Çorumspor FK'ya 1 milyon 750 bin TL'lik sponsorluk desteği vereceğini açıkladı.

Çorum Belediyesi'nin şirketi olan BELTAŞ A.Ş. ile yapılan sponsorluk anlaşmasının Çorumspor FK ve Çorumspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Çorumspor bizim göz bebeğimiz, ortak sevdamız olan kurumlarımızdan biri. Özellikle belediye başkanlığımız döneminde Çorumspor hep mutluluklarla anıldı. Çorumspor FK başkanımız bizlere taleplerini iletti. Kulübün korona virüs tedbirleri nedeniyle anlaşmanın erkene çekilmesi yönünde isteği oldu. Biz de değerlendirdik ve anlaşmamızı gerçekleştirdik. Yaptığımız anlaşmamız hayırlı olsun" dedi.

Kendilerinin samimi olarak Çorum'u ve Çorum'un tüm değerlerini sevdiklerini ifade eden Başkan Aşgın, "Çorumspor FK, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorumspor FK'nın arkasında yol yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"Çorumspor FK, daha kurumsal olmalı"

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sponsorluk anlaşması öncesi yapılan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Çorumspor'un her şeyiyle hukuki zemininin, altyapısının oluşturulması ve daha kurumsal hale gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Aşgın, "Çorumspor FK'nın kişilere bağlı olmayan bir yapıya kavuşması gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden beri bu konuları zaman zaman dile getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çorumspor FK'ye her alanda sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Aşgın, "Takımımıza çok güzel ve modern bir tesis kazandırdık. Çorum'a, Çorum halkına ve Çorumspor FK'ya yakışan, Süper Lig'de ve 1. Lig'deki bazı kulüplerde bile olmayan niteliklerde güzel bir tesis. Geçtiğimiz günlerde tesisimizin ihalesini yaptık ve bu tesis resmi olarak Çorumspor FK'nın hizmetinde. Karşılıklı iyi niyet ve hukuki altyapı ile bu muhteşem tesisimizi Çorumspor FK'ye kiralamış durumdayız. İnşallah bu tesislerde nice şampiyonluklar kazanacağız" diye konuştu.

Kulüp Başkanın'dan teşekkür

Çorumspor FK Başkanı Fatih Özcan, kendilerine her zaman destek olan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.

"Bu taşın altına hep birlikte elimizi koyuyoruz" diyen Fatih Özcan, "Başkanımıza 'Ben elimi taşın altına koyuyorum ama benim de gücüm bu kadar, bunun üstesinden birlikte gelelim' dediğimde her zaman bizim yanımızda yer aldı. Bizlere çok destek olundu. Bu destekle birlikte hiçbir esnafa borcumuz yok, hiçbir oyuncumuza borcumuz yok. Verdiğiniz tüm destekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor BELTAŞ'tan Çorumspor FK'ya büyük destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.


Advertisement