Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyonundan Faruk Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyonundan Faruk Akdoğan'a Ziyaret

Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyonundan Faruk Akdoğan\'a Ziyaret

NİĞDE (İHA) Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

10.03.2014 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NİĞDE (İHA) Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Uçar, İlyas Yağız, Selçuk Altınsoy, Recep Yaşar, İş yeri Temsilcisi Fatih Kaya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a başarılar dileyen Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay; "Ülkemize, milletimize, Niğde'mize yaptığınız bu güzel hizmetler bizlere gurur veriyor. Sizleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Bem-Bir-Sen Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz; "Sendikamız üye sayısını 3 yılda iki katına üç katına, dört katına çıkartabilmişse bunda çalışma arkadaşlarımız, kadar bizler kadar sizin de çok büyük katkınız olduğuna inanıyorum ve bunu her yerde dile getiriyorum. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Desteklerinizin de her zaman süreceğinden hiç bir şüphem yok. İnşallah 30 Marttan sonra da tekrardan yolumuza devam edeceğiz. Üye sayımızı aynı şekilde korumaya çalışırken, yükseltmeye de devam edeceğiz. İnşallah sizde bu makama yeniden seçileceksiniz ben öyle söylüyor, böyle inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biz her zaman vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın yanında yer almaya gayret gösterdik. Yapılabilecek talepleri değerlendirmeye aldık. Bundan sonra da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Niğde'yi hep birlikte daha iyi, yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi

Niğde Dernekler Federasyonundan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaret

Bem-Bir-Sen ziyaretinin ardından Niğde Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarete Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Emin Özer, Başkan Yardımcısı Ahmet Efe'nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çimen, Adnan Başata ve Sayman Berran Altuntecim katıldı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyonundan Faruk Akdoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement