Ben Pearce & Homework İndigo Kabininde - Son Dakika
Güncel

Ben Pearce & Homework İndigo Kabininde

Ben Pearce & Homework İndigo Kabininde

Manchester'lı Ben Pearce ve elektronik müziğin ilham veren çocukları Homework, bu kez de NewSpeak'i n organizasyonuyla 4 Ocak Cumartesi gecesi "indigo" kabinine geliyor!

30.12.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok house müzik dinleyicisinin hayatına "What I Might Do" adlı single 'ı ile unutulmaz bir giriş yapan Manchester'lı Ben Pearce ve elektronik müziğin ilham veren çocukları Homework, bu kez de NewSpeak'i n organizasyonuyla 4 Ocak Cumartesi gecesi "indigo" kabinine geliyor!

2012'den bu yana kulüplerde durmaksızın çalınan şarkıları ile Universal Music Group'un dikkatini çeken ve Pete Tong, Jamie Jones ve Heidi gibi büyük isimlerin de desteğini alan Ben Pearce' in, deep-house' un en başarılı temsilcilerinden biri olması aslında bir tesadüf değil. Onu diğerlerinden ayıran geniş müzik bilgisi, birçok farklı müzik türünde çalabilme yeteneği ve Le Youth, Redlight ve Chris Malinchak'ın parçalarına yaptığı dâhiyane remixleri, onun sadece tek-şarkılık bir DJ olmadığını doğruluyor. Seth Troxler, Eats Everything ve Theo Parrish gibi elektronik müziğin tanınmış isimleri ile beraber çaldığı setler de cabası. Gecenin bir diğer ismi olan Homework ise yine beklenmedik müzikal riskleri alarak herkesi şaşırtacağa benziyor.

Chicago stili house müzikten ilham alarak işe başlayan Amsterdam'lı ikili, gelecek vaat ettiklerini, daha yolun başındayken çıkardıkları ve uluslararası boyutta başarı kazanan EP'leri "Hudson Square" ile kanıtlıyor. Berlin Panoramabar, Paris' Social Club ve NYC The Standard gibi ikonik gece kulüplerinde birçok kez çalarak house müzik dünyasındaki yerlerini sağlamlaştıran bu eğlenceli çocuklar, tanıdık ve sıcak sound 'ları içinde bulunduran, ama kategorize etmesi güç stilleri ve türler arasında yolculuk etmeyi seven ruhlarıyla gecenize hareket katacak.
4 Ocak Cumartesi gecesi gerçekleşecek bu event, yine para, şöhret, illuminati ve drama üzerine kurulmuştur. Beklentilerinizi bir kez daha vestiyere bırakınız.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ben Pearce & Homework İndigo Kabininde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement