Benfica, Talisca İçin İndirim İsteyen Beşiktaş'ı Reddetti - Son Dakika
Spor

Benfica, Talisca İçin İndirim İsteyen Beşiktaş'ı Reddetti

Portekiz ekibi Benfica, Anderson Talisca'nın 21 milyon euroluk bonservis bedeli için indirim isteyen Beşiktaş'a ret yanıtı verdi.

22.03.2018 07:40  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon gösterdiği performansla Beşiktaş'ı adeta sırtında taşıyan Anderson Talisca konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor... Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızı bonservisiyle almak isteyen Siyah-Beyazlılar, Benfica ile masaya oturdu. Ancak haberler olumsuz.

Brezilyalı yıldızın 21 milyon Euro'luk opsiyonu aşağıya çekmeye çalışan yönetim "Hayır" yanıtını aldı. Benfica, "Talisca'nın talibi fazla. Eğer 21 Milyon Euro ödemezseniz bu iş olmaz" ifadesini kullandı.

EN AZ 35 MİLYON EUROYA SATMAK İSTİYORLAR

Portekiz kulübünün bu tavrında, Talisca'nın Brezilya kadrosuna alınması büyük bir etken... Benfica yönetimi, genç futbolcuyu 35 milyon euronun üzerinde bir rakama satacağına inanıyor.

SPONSOR FORMÜLÜ MASADA

Fakat Beşiktaş da bu işin peşini bırakmaya niyetli değil... Siyah-Beyazlı yönetim sponsorlarla görüşmeler yaparak Talisca'nın bonservis maliyeti için kaynak arayışlarına başlamış durumda.

38 MAÇTA 20 GOLE KATKI

Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda 38 maça çıkan Anderson Talisca müthiş bir performans sergiledi. Brezilyalı yıldız 16 gol atıp 4 asist yaptı ve 20 gole direkt olarak katkıda bulundu..

Benfica, Talisca İçin İndirim İsteyen Beşiktaş\'ı Reddetti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Benfica, Talisca İçin İndirim İsteyen Beşiktaş'ı Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • schalke ceo su: beş para etmeyecek adamı şişirirsen onlarda para ister.madem talişca çok iyi benfica kerizmi bjk gibi vasat bir klube kiralasın. 6 11 Yanıtla Erçüment abi: Sen koca Avrupanın en iyi 16 daki takımı Beşiktaş'ı kıskanıyor musun yoksa 7 1
  • ERMAN: AL İŞTE 21 E NEDE OLSA EN AZ 40 A SATARIZ 9 4 Yanıtla
  • Tayhan: Fenerlilerde amma kıskanırmis bjkyi her haberimize yorum yapıyorlar Başkanımız başarılarının kiskaniyorlar önünüzden yeyin biraz baskani kizdirmayin valbuenayida aldirmayın amatör takım gibi kalırsınız zaten takımınız dan bir halt olmaz 7 3 Yanıtla
  • BJK 1903: Niye reddeder çünki alıcılar kapıda hazır 50 vermeye hazır.Uyanık ol Fikret başkan al elliye sat 60 a 3 1 Yanıtla
  • .....: Türkiye standartlarında 40 a satılmaz. Talisca aklını kullanıp avrupaya gitmeli. Değerine değer katar. 2 1 Yanıtla
  • BJK 1903: Düzeltme ; al 21 e sat 60 a... 0 1 Yanıtla

Advertisement