BENGİ ile Bestami Yazgan Sındırgı'da - Son Dakika
Güncel

BENGİ ile Bestami Yazgan Sındırgı'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da severek okuduğu "Gülü İncitme Gönül" isimli şiirin şairi Bestami Yazgan Balıkesir'in Sındırgı ilçesine konuk oldu.

16.11.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valiliği himayelerinde yürütülen BENGİ projesi kapsamında Sındırgı Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile şair Bestami Yazgan iki gün boyunca ilçedeki farklı okullarda öğrenciler ile buluştu. Öğrenciler ile söyleşi gerçekleştiren şair Yazgan kitaplarını da imzaladı. Öğrenciler ise duyguları ve gönüllerin yorgunluğunu demleyen üstadı yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Okul programlarının yanında şair Yazgan Sındırgı Belediyesi toplantı salonunda da personele yönelik bir söyleşi gerçekleştirdi. Sındırgı Belediyesi'ne ait Bilgi Evi'nin duvarında kendi şiirini ve ismini gören şair Yazgan duygu dolu anlar yaşadı. Şair Yazgan "Bir şaire verilebilecek en güzel hediyelerden birinin gönüllerinin okşanması, bu şekilde isimlerinin yaşatılmasıdır" sözleri ile Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a onur verici davranışından dolayı teşekkür etti, başkan Yavaş'ı da ayrıca makamında ziyaret ederek imzalı kitabını hediye etti.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise " Şair Bestami Yazgan gibi üstatları ilçemizde ağırlamak, öğrencilerimizle buluşturmak bizim için en büyük onurdur. Kendilerine imza ve söyleşi programları ile nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Eğitime her zaman desteğimiz sürüyor. Şair Yazgan'ı daha önce de geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz kitap fuarı kapsamında da ilçemizde ağırlamıştık." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BENGİ ile Bestami Yazgan Sındırgı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement