Bengisu DMC ile Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Bengisu DMC ile Anlaştı

Bengisu DMC ile Anlaştı

Bengisu'nun ilk Türkçe Single'ı önce Netd.com'da müzikseverlerle buluşuyor.

02.06.2014 11:10  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Justin Timberlake, Sezen Aksu, Sertab Erener ve Ferhat Göçer gibi önemli isimlerle aynı sahneyi paşlaşan Bengisu, profesyonel müzik yolculuğuna Doğan Music Company ile çıkıyor.

DMC ile anlaşan Bengisu'nun ilk Türkçe single'ı "Dünyanın Öteki Ucuna", 3 Haziran Salı günü ilk olarak dijital platformlarda satışa sunulacak.

Genç yetenek Bengisu, profesyonel müzik yolculuğuna Doğan Music Company ile adım atıyor. Türkçe single'ı "Dünyanın Öteki Ucuna" için DMC ile anlaşan Bengisu, 3 Haziran Salı günü ilk olarak dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

Yaz günlerinde adından sözettirmesi beklenen "Dünyanın Öteki Ucuna" adlı şarkı, DMC dijital, i-Tunes, Amazon, TTNET Müzik, TURKCELL Müzik ve AVEA Müzik dijital platformlarında satışa sunulacak.

Bengisu'nun 21 senelik yaşamını da özetleyen "Dünyanın Öteki Ucuna" adlı ilk Türkçe single'ı profesyonel bir ekip ürünü. Şarkının bestecisi ve aranjörü Erkin Arslan. Mikslerini ise Sarp Özdemiroğlu yaptı. Bora Uzer vokal koçu, Uğurcan Sezen de co-arranger olarak single'a katkı verdi.

Bengisu'nun "Dünyanın Öteki Ucuna" adlı ilk single şarkısına çektiği video klibi de ilk olarak "Netd.com" dijital müzik platformunda yayınlanmaya başlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bengisu DMC ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement