Bengü: "Bu Yazın Hiti Bende" - Son Dakika
Magazin

Bengü: "Bu Yazın Hiti Bende"

Bengü: "Bu Yazın Hiti Bende"

Türk Pop Müziği’nin en sevilen kadın seslerinden Bengü, yeni şarkısı ’Sığamıyorum’ ile yaza merhaba diyecek.

27.06.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Pop Müziği'nin en sevilen kadın seslerinden Bengü, yeni şarkısı 'Sığamıyorum' ile yaza merhaba diyecek. Şarkıcı, yaptığı açıklamada şarkısına çok inandığını belirterek "Bu yazın hiti bende" dedi.

Arka arkaya çıkardığı single albümlerine bir yenisini daha ekleyen Bengü, 'Sığamıyorum' adını verdiği yeni şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkıyor. Söz ve müziği Zeki Güner'e, düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait olan yeni şarkısı ile yeni bir rekor kırma amacında olduğunu söyleyen Bengü, "Bu yazın hitini bende" dedi. Geçtiğimiz yıl "Altın Plak" ödülünün sahibi olan Bengü yeni single'ı 'Sığamıyorum' için "Şarkımın söz, müzik ve düzenlemesini yapan Zeki ve Mustafa'yla birlikte Voltran'ı oluşturuyoruz. Yaralı ve Sahici'den sonra şimdi sıra büyük kardeş Sığamıyorum'da. İşte şimdi yaz geldi" ifadelerini kullandı.

'Sığamıyorum' için tam bir yaz klibi de çektiğini dile getiren şarkıcı, "Ulaş Elgin'in yönetmenliğinde klip çektik. Bir malikanede gerçekleşen klip çekimlerinde kalabalık bir ekip çalıştı ve çekimler 2 gün sürdü. Stylingini Aslıgül Aslanalp'ın yaptığı klibin fotoğrafları ise Cem Talu tarafından çekildi" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Bengü: 'Bu Yazın Hiti Bende' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement