Beni Bir Tek Tarkan Oyalasın! - Son Dakika
Magazin

Beni Bir Tek Tarkan Oyalasın!

Beni Bir Tek Tarkan Oyalasın!

Emir, "Gri" isimli yeni şarkısıyla Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konk oldu. İlginç açıklamalarda bulunan Emir, kimi zaman canlı yayında kahkahalarını durduramadı.

16.04.2018 11:09  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarkan'ın desteğini ve teşekkürlerini her defasında ileten Emir, "Artık kendi şarkılarımı yazıyorum. Hatta çok değerli isimlere de şarkı verdim. Tarkan'a da maille şarkılarımı gönderiyorum. O da yorumlarını yapıyor.Sürprizlerimiz de olacak. Tarkan'ın benim yazdığım sözleri söylemesini çok isterim." sözleri üzerine Yasemin Şefik'in "Tarkan yeni şarkı yapacak deme bana çok oyalıyor ama bak bizi..." demesi üzerine Emir, "Oyalarsa beni bir tek Tarkan oyalasın. Ben beklerim." dedi.

EMİR, YILLAR ÖNCE YASEMİN ŞEFİK'LE AYNI EVİ PAYLAŞMIŞ!

Ünlü radyo Yasemin Şefik ile Emir'in eski arkadaş olduklarını anlatan Emir canlı yayında sırlarını da açıkladı; " Yasemin (Şefik) seninle biz ev arkadaşıydık. 2000'li yılların başıydı. Bak bu sırrı da burada artık anlatalım. Aynı evi paylaşıyorduk. Beraber uyuduğumuz zamanlar da oldu. Çok parasızdık, güzel arkadaşlığımızla o günleri atlattık. " açıklamasını yaptı. Yasemin Şefik'in espirili yanıtı ise; "Sen benim içim Emir Törpüsydün." oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Beni Bir Tek Tarkan Oyalasın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement