"Beni Seviyorlar Çünkü Çalışkanım" - Son Dakika
Spor

"Beni Seviyorlar Çünkü Çalışkanım"

"Beni Seviyorlar Çünkü Çalışkanım"

Atiba Hutchinson, Beşiktaşlı taraftarlarla olan ilişkisi için çarpıcı bir yorumda bulundu.

16.10.2018 05:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Canada Soccer'a özel bir röportaj veren başarılı futbolcu, " Türkiye'de çok çalışmalısınız. Yüzde 100'ünüzü ortaya koymanız gerekiyor. Eğer taraftarların kalbini kazanmak istiyorsanız bunlar olmalı. Benim karakterim de böyle. Ben her zaman çok çalışırım" diye konuştu.
Kartal'ın istikrar sembolü Atiba Hutchinson, Canada Soccer'a özel bir röportaj verdi. Siyah-beyazlı forma altında geçirdiği 5 seneyi anlatan Atiba; takım, taraftarlar, İstanbul ve kazandığı başarılar hakkında çok özel açıklamalar yaptı.
Kariyerinin en iyi günlerini Türkiye'de geçirdiğinin altını çizen Kanadalı yıldız, " Beşiktaş'a gelmeden önce PSV'de kendimi geliştirdim. Türkiye'deki kariyerimde yeni bir mücadeleye başladım. İlk geldiğim dönem gelişmek isteyen bir kulüp vardı. Daha sonra başarılar geldi. Bunların hepsinde yer almak çok özel. Buradaki anılarımı hiç unutmayacağım. Buradaki taraftarların sevgisini hep anlatacağım. Beşiktaş'ta geçirdiğim 5 sene çok özeldi. Türkiye benim ve ailem için çok özel bir ülke. Kariyerimi Beşiktaş'ta noktalamak istiyorum. Kendimi iyi hissedersem 1 yıl daha oynayacağım" ifadelerini kullandı.
'En iyisini veririm'
Atiba, Beşiktaş taraftarıyla olan ilişkisine de değindi. 35 yaşındaki futbolcu, "Burada çok çalışmalısınız. Yüzde 100'ünüzü ortaya koymanız gerekiyor. Eğer taraftarların kalbini kazanmak istiyorsanız bunlar olmalı. Benim karakterim de böyle. Ben her zaman çok çalışırım. Sahanın her noktasında elimden gelenin en iyisini veririm. Beşiktaş formasını giydiğim ilk andan itibaren de bunları yaptım. Bu nedenle taraftarlar beni takdir ediyor ve çok saygı duyuyor. İnsanlar beni alçakgönüllü bir oyuncu olarak biliyor. Benim iyi bir insan, iyi bir profesyonel ve iyi bir aile babası olduğumu biliyorlar. Bunlar da beni gerçekten çok memnun ediyor" diye konuştu.
'Futbolu çok seviyorlar'
Siyah-beyazlıların orta sahadaki dinamosu Atiba Hutchinson, Türkiye'de özel bir futbol ortamı olduğunu aktardı. Başarılı futbolcu, "İnsanlar futbola karşı çok tutkulu burada. Dışarıda rahat yürüyemezsiniz. Sizin takımınızın taraftarı olmayan insanlar bile yanınıza gelir. Türkiye'nin her yerinde böyle. Türkler futbolu çok seviyor" diye konuştu.
İstanbul tutkusu

Atiba Hutchinson, 5 yıldır yaşadığı İstanbul'da ailesiyle beraber çok güzel bir hayatları olduğunu söyledi.
Türkiye için övgü dolu sözler kullanan tecrübeli oyuncu, "İstanbul'da ailemle yaşıyorum. İnsanlar arkadaş canlısı ve çok yardımsever. İstanbul'da sokakta bir şeye ihtiyacınız olduğunda ya da yolunuzu kaybettiğinizde hemen birçok insan size gelip yardım ediyor. İstanbul'daki yemekler ve mutfak inanılmaz. Buraya ilk geldiğim andan itibaren her şey çok iyi. İstanbul'da yapılacak çok şey var. Hiç uyumayan bir şehir" dedi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Beni Seviyorlar Çünkü Çalışkanım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement