"BENİM Eşim Dünyanın En Güzel Kadını!" - Son Dakika
Güncel

"BENİM Eşim Dünyanın En Güzel Kadını!"

"BENİM Eşim Dünyanın En Güzel Kadını!"

TAFF Pictures'in yapımcılığını üstlendiği, Türk yapımı film "Magi"nin çekimleri için bir süredir İstanbul'da olan Michael Madsen, "Türk kadınlarını nasıl buldunuz?" sorusuna hiç beklenmeyen bir cümleyle yanıt verdi.

24.05.2014 09:27  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşi Deanna Madsen'la İstanbul'a gelen ünlü aktör, "Eşimin güzelliği diğer tüm güzelliklerin üstünde. O yanımdayken gözüm başka bir şey görmüyor. O, dünyanın en güzel kadını." dedi. Güzellik kavramı konusunda da açıklamalarda bulunan Madsen; "Güzelliğin, dış görünüşle ölçüldüğünü düşünmüyorum. Güzelliğinin farkında olup, bunu kullanan kadınları güzel bulmuyorum. Hatta itici buluyorum." dedi.

"TAMER KARADAĞLI İLE MOTOR SÜRECEĞİZ!"

Daha önce Tamer Karadağlı ile aynı projede yer alan Madsen, bu gelişinde hem kendisinin hem de Tamer Karadağlı'nın yoğunluğu sebebiyle yüzyüze görüşemediklerini ama telefonlaştıklarını söyledi. "Magi" Filminin galası için tekrar İstanbul'a geleceğini söyleyen Madsen, "Karadağlı ile buluşup motor süreceğiz." dedi.

"YÖNETMENİN CİNLERE İNANMASI BENİ OLUMLU ETKİLEDİ!"

Madsen, Hasan Karacadağ'ın yönettiği ve bir cin tarikatını konu alan "Magi" filmi çekimleri sırasında yönetmenle arasında çok iyi bir sinerji oluştuğunu söyledi. Hollywood starı, cinlerin var olup olmadığını bilmediğini, sadece gördüğü şeylere inandığını söyledi. "Şu ana kadar hiç cin görmedim.Belki de şu an cinler aramızdadır." diyerek espiri yaptı. Hasan Karacadağ'ın cinlere inanıyor olmasının da kendi oyunculuğunu çok olumlu yönde etkilediğini ekledi.

Michael Madsen, kendisi hakkında merak edilenleri, filmin çekim sürecinde yaşadıklarını, eski birlikteliklerini ve şimdiki evliliğini, Show Tv 'Hey Canlı' Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu'na anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BENİM Eşim Dünyanın En Güzel Kadını!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement