Benim Özsüt Pastam Yarışması Sonuçlandı... - Son Dakika
Güncel

Benim Özsüt Pastam Yarışması Sonuçlandı...

Benim Özsüt Pastam Yarışması Sonuçlandı...

Mutluluk tadında pastaların sahibi Özsüt, bu yıl beşincisini düzenlediği Benim Özsüt Pastam yarışması ile Türkiye'nin yeni tadlarını keşfetmeye devam ediyor.

13.04.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mutluluk tadında pastaların sahibi Özsüt, bu yıl beşincisini düzenlediği Benim Özsüt Pastam yarışması ile Türkiye'nin yeni tadlarını keşfetmeye devam ediyor. Bu yıl Türkiye'nin dört bir yanından toplam 1000'e yakın katılımcının başvurduğu yarışmanın finali, 12 Nisan tarihinde Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de gerçekleştirildi ve kazananlar belirlendi. Jürinin de en az yarışmacılar kadar ter döktüğü yarışmanın birincisi Yaz Güneşim isimli pastası ile Hülya Kayalar, ikincisi Mürverin Böğürtlen Rüyası isimli pastası ile Nurşen Şensoy, üçüncüsü Rüyacı Vişne isimli pastası ile Yeliz Hincal oldu. Frenk Üzümlü Lavanta isimli pastası ile Nil İnci Özel, jüri özel ödülüne layık görüldü. Gülhan Kara moderatörlüğünde ve Philips'in ürün sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada, jüri üyeleri Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, Jess Molho, Nedim Atilla, Elif Korkmazel, Devletşah Özcan, Aslıhan Karagöz, Esra Düzdağ, Gökmen Sözen ve Özsüt Pasta Şefi, finalistlerin iddialı pastalarını deneyimleyerek Türkiye'nin mutluluk tadında pastalarını belirledi. Birbirinden eğlenceli anlara sahne olan yarışmanın birincisi Hülya Kayalar 7 bin 500 TL'nin sahibi olurken Yaz Güneşim pastası ise Özsüt 2014 Yaz Menüsü'nde yerini alacak. Yarışmada ikincisi 5 bin TL, üçüncüsü ise 2 bin 500 TL ile ödüllendirildi.

Philips'in ürün sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte finale kalan 10 tarifin sahiplerinin pastalarını yaparak jüri üyelerinin beğenisine sunduğu yarışmada, Yaz Yağmuru isimli pastası ile Canan Tanrıöver; Tatlı Ferahlık isimli pastası ile Hatice Yıldırım; Yaz Güneşim isimli pastası ile Hülya Kayalar; Frenk Üzümlü Lavanta isimli pastası ile Nil İnci Özel; Mangolu Çikolata Rüyası isimli pastası ile Tuba Özgüler Özçakmak; Kavun Kokulum isimli pastası ile Hacer Merve Gürler; Rüyacı Vişne isimli pastası ile Yeliz Hıncal; Safranlı Ananaslı Pasta ile Gülşen Topaloğlu; Barok isimli pastası ile Ahmet Budak ve Mürverin Böğürtlen Rüyası isimli pastası ile Nurşen Şensoy büyük jüri karşısında ter döktü.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Benim Özsüt Pastam Yarışması Sonuçlandı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement