Benimle Evlenir Misin Murka? - Son Dakika
Güncel

Benimle Evlenir Misin Murka?

Benimle Evlenir Misin Murka?

Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen'in rol aldığı Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un heyecan dolu yeni bölümünde; Seyit Mürvet'e evlilik teklif edecek.

16.10.2014 13:31  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevdiği adamın bir başkasıyla evleneceğini duyan Şura ise Seyit'in kendisinden vazgeçebileceğine inanmak istemeyecek. Seyit'in kendisini kızdırmak için böyle bir karar aldığını düşünen Şura'nın gerçeği öğrenince yaşadığı duygu dolu anlar ise bölüme damgasını vuracak.

Kurt Seyit'i damat olarak tasvip etmeyen Emine, Seyit'in teklifi üzerine kararı kızı Mürvet'e bırakacak ancak cevabı beklemeden Seyit'e karşı da şartlarını belirleyecek. Merakla beklenen bölümde, Mürvet, Kurt Seyit'e evet diyecek mi? Mürvet bu evliliği kabul ederse annesinin koyduğu zorlu şartları Seyit kabul edecek mi? sorularının cevapları yanıt bulacak.

SEYİT VE ŞURA'NIN YOLLARI SONSUZA DEK AYRILIYOR MU?

Dizinin yeni bölümünde Şura, Serge isimli Fransız bir iş adamıyla tanışacak. Genç oyuncu Erol Gedik'in canlandıracağı Serge karakteri Şura'nın hayatında yeni bir sayfa açılmasına sebep olacak.

Ay Yapım imzalı, Ece Yörenç, Murat Uyurkulak ve Aylin Alıveren'in senaristliğini, Hilal Saral'ın ise yönetmenliğini üstlendiği Kurt Seyit ve Şura İstanbul, 16 Ekim Perşembe günü saat 23:00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement