''Benimle Söyle'' Şarkı Yarışmasında Kimler Yer Alıyor? - Son Dakika
Güncel

''Benimle Söyle'' Şarkı Yarışmasında Kimler Yer Alıyor?

\'\'Benimle Söyle\'\' Şarkı Yarışmasında Kimler Yer Alıyor?

All Together Now olarak dünyada en çok takip edilen şarkı yarışması, Türkiye'de ''Benimle Söyle'' adıyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Benimle Söyle jüri üyeleri kim ve sunuculuğunu kim yapacak?

17.04.2019 14:44  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dünyanın en popüler "All Together Now" yarışması Türkiye'de "Benimle Söyle" adıyla ekrana gelecek. Benimle Söyle yarışmasının formatı nasıl? Benimle Söyle Başvuru nasıl yapılır? Benimle Söyle şarkı yarışması hakkında merak edilen tüm gelişmeler haberimizde…

BENİMLE SÖYLE YARIŞMASININ SUNUMUNU KİM YAPIYOR?

Heyecanla beklenen Benimle Söyle yarışması, 100 kişilik jürisiyle ve Enis Arıkan'ın sunumuyla izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca yarışmada jüri üyelerinin kaptanlığını ise Birce Akalay üstleniyor.

BENİMLE SÖYLE FORMATI NASIL OLACAK?

Yarışmada, 10 yarışmacı her bölümde, jüri üyelerini ayağa kaldırarak kendisine eşlik ettirmek için uğraşacak. En fazla jüri üyesini ayağa kaldıran yarışmacı finale yükselecek, üçüncü ve ikinci olan yarışmacılar kendi aralarında kozlarını paylaşacak. Ardından, kazanan birinci ile finalde olacak. Jüri üyeleri arasında da müziğin her alanında yetkin isimler bulunacak. Yarışmaya başvurmak isteyenler ise Kanal D'nin resmi sayfasından başvurularını yapabilirler.

JÜRİ KOLTUĞUNDA KİMLER OLACAK?

Şarkı yarışmasının jürileri arasında yer alan isimlerin bazıları şöyle: Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres'in kurucusu Ahmet Güvenç, Ayta Sözeri, Orçun Sünear, Melihat Gülses, Gür Akat, Cenk Bıyık, Metin Arolat, Dj Nikki Wild, Sinem - Didem Balık, Emrah Günkaya, Çiğdem Doğu, Su Doğan, Caner Çalışır, Nebi Birgi, Hüseyin Kağıt, Yelda Kırçuval, Nuri Harun Ateş, Gülçin Ergül, Çağatay Akman, Can Oflaz, Genco Ecer, Ödül Turan, Seçil Gür, Ekin Su, Eylül Çekirge.

Son Dakika Güncel ''Benimle Söyle'' Şarkı Yarışmasında Kimler Yer Alıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement