'Benise: The Spanish Guitar' 19 Mart'ta Zorlu PSM'de - Son Dakika
Güncel

'Benise: The Spanish Guitar' 19 Mart'ta Zorlu PSM'de

\'Benise: The Spanish Guitar\' 19 Mart\'ta Zorlu PSM\'de

Bir gitar virtüözü, nefes kesen kostümler ve dünyanın en yetenekli dansçıları

29.02.2016 14:06  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmişte TV'de yaptığı müzik ve dans şovuyla Emmy Ödülü'ne layık görülen gitar virtüözü Roni Benise, muhteşem bir sahne performansı ile, 19 Mart'ta Zorlu PSM'ye geliyor. Benise: The Spanish Guitar isimli şovunda sanatçıya, dünyanın en yetenekli dansçıları arasından seçilen The Gitanas mükemmel kostüm tasarımlarıyla eşlik edecek.

Emmy ödüllü gitar virtüözü Roni Benise'in yaratıcısı olduğu ihtişamlı gösteri Benise: The Spanish Guitar, 19 Mart tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek. Amerikalı sanatçı Roni Benise'in Nebraska'da başlayıp Los Angeles'ta devam eden hikayesi, günümüzde pek çok ülkeyi etkisi altına almış durumda. Sanatçının müzik endüstrisi tarafından büyük bir merakla takip edilen ve Emmy'ye kadar uzanan başarılı kariyeri, bugüne kadar 7 stüdyo albümü olarak dinleyicilerine ulaştı. Bir rock yıldızı olmak isterken flamenkonun büyüsüyle tanışan ve o günden bu yana klasik gitarını elinden düşürmeyen Benise, farklı elementleri bir araya getirdiği işlerinde dünya müziğine eşsiz yorumuyla değer katıyor.

Flamenko, vals ve tango aynı sahnede...

2010 yılında DVD ve Blu-ray formatında yayınlanan gösterisi The Spanish Guitar; flamenko, vals, tango ve salsa başta olmak üzere dünya müziğinin farklı yüzlerinden ilham alan sanatçının doruk noktası sayılabilir. Müziği dans ve teatral öğelerle yoğurarak mükemmeliyete adım atan Benise, dünyanın en yetenekli dansçıları arasından seçilen ekibi The Gitanas ile büyülü bir atmosfer yaratmakta zorluk çekmiyor.

Sahne şovlarıyla tüm dünyayı sallayan Madonna ve Jennifer Lopez'in koreografı

Alex Magno'nun eseri

Spanish Guitar'da Roni Benise'in zamansız müziğini tamamlayan iki unsur var. Birincisi; Madonna, Britney Spears ve Jennifer Lopez'in de aralarında bulunduğu dünyaca ünlü sanatçılarla çalışan Brezilyalı koreografi ustası Alex Magno'nun hazırladığı mükemmel koreografi. İkincisi ise, gösterinin ruhunun oluşmasında büyük payı olan kostüm seçimleri. Bu iki unsur, Roni Benise'in virtüözleştiği flamenko gitarının etkisini daha da artırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Benise: The Spanish Guitar' 19 Mart'ta Zorlu PSM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement