Benitez Eski Öğrencisini İstiyor - Son Dakika
Spor

Benitez Eski Öğrencisini İstiyor

Benitez Eski Öğrencisini İstiyor

İspanyol hoca, Liverpool'da birlikte çalıştığı Mascherano'yu sezon sonunda transfer etmek istiyor.

25.12.2013 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, sezon sonunda kadrosunu güçlendirmek için La Liga'da forma giyen iki isme gözünü dikti.

Rafael Benitez'in 2007'de West Ham'dan transfer ettiği Javier Mascherano, yaklaşık 3 sene boyunca İspanyol hocanın vazgeçilmez isimlerinden birisi olmuş, fakat ardından Barcelona'nın yolunu tutmuştu. Sezon başında Napoli'nin başına geçen Rafael Benitez, önümüzdeki sezon özellikle Avrupa'da daha iyi bir takım yaratabilmek adına, İtalyan basınına göre Mascherano'yu takımında görmeyi istiyor.

Arjantinli oyuncunun sezon sonunda 30 yaşına girecek olması, Barcelona'da düzenli olarak forma giyememesi ve Rafael Benitez ile birlikte yıldızlaşması ise hem İspanya hem de İtalya cephesinde transferi mümkün kılan faktörler olarak gösteriliyor.

Kaleci Getafe'den

Rafael Benitez'in La Liga'dan istediği bir diğer isim ise il Mattino'ya göre Getafe'nin tecrübeli file bekçisi Miguel Angel Moya. Sezon başında Liverpool'dan kiralanan Pepe Reina'nın önümüzdeki sezon büyük ihtimalle takımda olmayacağını düşünerek planlarını yapan Benitez, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki tecrübeli kaleci ile 1 Ocak'tan itibaren masaya oturup transferi bitirmek istiyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Benitez Eski Öğrencisini İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement