Benitez Premier Lig'e Dönüyor! - Son Dakika
Spor

Benitez Premier Lig'e Dönüyor!

Benitez Premier Lig\'e Dönüyor!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da Steve McClaren dönemi sona ermek üzere. Siyah beyazlıların yeni hocası ise şimdiden belli. İngiliz basınının iddiasına göre Newcastle yönetimi, Pazartesi günü oynanacak Leicester City maçına Steve McClaren ile çıkmak istemiyor ve takımı Rafa Benitez'e emanet etmeyi planlıyor.

10.03.2016 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'da Steve McClaren dönemi sona ermek üzere. Siyah beyazlıların yeni hocası ise şimdiden belli.

İngiliz basınının iddiasına göre Newcastle yönetimi, Pazartesi günü oynanacak Leicester City maçına Steve McClaren ile çıkmak istemiyor ve takımı Rafa Benitez'e emanet etmeyi planlıyor. Kulüp direktörü Lee Charnley ile İspanyol teknik adam arasında yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiği ve Benitez'in göreve başlamaya hazır olduğu ifade edildi.

Görüşmeler sırasında yaz transfer döneminin bütçesinin de konuşulduğu ve Newcastle yönetiminin Benitez ile uzun süreli bir sözleşme yapmak istediği de iddialar arasında. Rafa Benitez'in kendi ekibiyle gelmesini kabul eden siyah beyazlı yönetim, taraftarların da tepkisini çeken McClaren ile yollarını ayırmasının hemen ardından Benitez ile olan anlaşmayı açıklayacak.

McClaren ne zaman gönderilecek?

Pazartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısında idareciler, Steve McClaren'la yola devam etmeme kararı aldı. Kulüp adına Lee Charnley, Perşembe günü tecrübeli teknik adamla bir araya gelerek sözleşmenin fesh edilmesini görüşecek.

Eğer Newcastle yönetimi McClaren ile sözleşmenin feshi konusunda anlaşma sağlarsa, Rafa Benitez ile sözleşme imzalayıp Leicester mücadelesine İspanyol teknik adamla çıkmayı hedefliyor.

Rafael Benitez, Premier Lig'de daha önce Liverpool'u çalıştırmış  ve 2005 yılında İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalini kazanmasını sağlamıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Benitez Premier Lig'e Dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement