Benitez: Yenilgiyi Hak Ettik - Son Dakika
Spor

Benitez: Yenilgiyi Hak Ettik

Benitez: Yenilgiyi Hak Ettik

Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez Juventus karşısındaki yenilgiyi hak ettiklerini ancak takımın genel performansından şikayetçi olmadığını söyledi.

11.11.2013 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar akşamı Juventus deplasmanında 3-0 kaybeden Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez, maçı kaybetmeyi hak ettiklerini ancak takımının şu ana kadar gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Maç değerlendirmesinde "Son iki sezonun şampiyonuyla, çok güçlü bir rakiple oynadığımızı unutmamalıyız. Ama bu tip maçları kazanmak için de performansımızı yükseltmemiz gerektiği ortada. Başlangıçta kötüydük ve golü yedik, sonrasında değiştirmek için çok fazla çabalamamız gerekti" diyen Benitez, sezona ilişkin değerlendirme yaparken daha olumlu bir tablo çizdi.

Şu ana kadar genel olarak iyi bir iş çıkardıklarına inandığının altını çizen İspanyol teknik adam, "Elbette bazı maçlarda hatalarımız oldu. Ligde Juventus ve Roma, Şampiyonlar Ligi'nde ise Arsenal maçlarını buna örnek verebiliriz. İlerlemek istiyorsak çok daha dikkatli olmalıyız" dedi.

Napoli Serie A'da lider Roma'nın dört, Juventus'un ise üç puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Benitez: Yenilgiyi Hak Ettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement