Berat Kandili - Son Dakika
Güncel

Berat Kandili

Berat Kandili

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

07.04.2020 16:40  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele edilen bu süreçte Berat Kandilinin sıkıntılardan kurtulmak için vesile olması temennisinde bulunan Açıkgöz, gecenin, başta Türkiye olmak üzere tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

İnsanlık olarak önemli bir sınavdan geçildiğini aktaran Açıkgöz, mesajında şunları kaydetti:

"Yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, bu mübarek gecenin İslam dünyasında, kardeşlik, dayanışma, barış, huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesine, fitne ateşinden ve kargaşadan uzak olmamıza, ülkemizin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın salgın hastalıktan kurtulmasına, hidayetine, barışına ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

AK Parti İl Başkanı Yanar da Berat Kandilinin dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile olduğunu belirtti.

Berat gecesinin kötülüklerden arınma ve hataların telafisi için eşsiz bir fırsat olduğunu ifade eden Yanar, "Bu geceyi fırsat bilelim, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve din kardeşlerimize bol bol dua edelim. Mübarek üç aylar içinde yer alan bu gecenin, başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna, sağlığına kavuşmasına vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü de tüm Müslümanların kandilini tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Berat Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement