Berat Kandili - Son Dakika
Güncel

Berat Kandili

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

20.05.2016 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Güner, mesajında, on bir ayın sultanı ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandiline ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadığımızı kaydetti.

Manevi duyguların yoğunlaştığı, ilahi rahmetin dolup taştığı bu kutlu gece Rabbimize karşı kulluk vazifelerimizi yapıp yapmadığımız hususunda kendimizi bir hesaba çekme açısından önemli bir zaman dilimi olduğunu belirten Güner, şöyle devam etti:

"Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecede cenab-ı Allah'ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir. Bu nedenle bu gecenin feyiz ve bereketinden istifade ederek, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermeye çalışmalı, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeli, günahlarımızın bağışlanması için bol bol dua ederek, bu geceyi ibadet ve tefekkür içerisinde geçirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Berat Kandili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement