Berfu Yenenler'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu - Son Dakika
Magazin

Berfu Yenenler'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, 1999 yılında Gölcük depremiyle ilgili bir anısı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Depremde yakın komşularını kaybetmenin acısını yaşayan Yenenler'in paylaşımı herkesin yüreğini yaktı.

27.01.2020 15:33  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından 1999 yılında ailesini kaybeden çocukluk arkadaşının hikayesini anlattı.

"TATİLE GİTTİK İKİ GÜN SONRA DEPREM OLDU"

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremden sonra zor durumda olan depremzedeler için ihtiyaç malzemelerini gönderen Yenenler çiftinden dikkat çeken bir paylaşım geldi. İki gündür gelen deprem görüntülerini izleyemediğini söyleyen Berfu Yenenler, 1999 yılında Gölcük'de meydana ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği olay hakkında şunları anlattı:

"Fotoğrafın tarihi Eylül 1999. Bilenler vardır belki ben İzmitliyim. Bu fotoğraf da Gölcük depreminden 1 ay sonra İzmit'de çekilmiş. Çocukluk arkadaşımla. Biz deprem olduğunda İzmit'te değildik, yaz tatiline gitmiştik. Aslında çocukluk arkadaşım ve ailesiyle birlikte gidilecekti o tatile. Onlar borçlarından dolayı iptal etmek zorunda kalmıştı tatili, onlar gelemedi biz gittik. Gittiğimizin ikinci günü deprem oldu İzmit'te."

Berfu Yenenler'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu

"YAŞANANLARIN BIRAKACAĞI ACIYI TAHMİN BİLE EDEMİYORUM"

"Çocukluk arkadaşım annesini, babasını, kardeşini bütün ailesini depremde kaybetti. Onun yerinde ben de olabilirdim, tatile gitmekten biz de vazgeçebilirdik. İki gündür gelen görüntüleri izlemeyi bile kalbim kaldırmıyor, yaşananların acısını bırakacağı yarayı tahmin bile edemiyorum. Sadece bu fotoğraftan sonra çok iyi bildiğim bir şey var, hepimiz olabilirdik, olabiliriz..."

Berfu Yenenler'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu
Berfu Yenenler\'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu

Son Dakika Magazin Berfu Yenenler'in 1999 Gölcük depreminde yaşadığı acı yürek burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Abuzer kömürcü: Hiçte üzüntülü durmuyo dalgasında 2 1 Yanıtla
  • DOĞRUCU...: Niye kendini yoruyorsun ki Abuzer 150 senede geçse yine Abuzer anlatya gerek yok Abuzer yine Abuzer liğini yaptı. 2 0 Yanıtla
  • Abuzer insan ol: Abuzer adın gıbısın aynı ınsanların duyguları yureğinde olur ne yapsın yanı içi belliki yanıyor allah kımseyı böyle acılar yaşatmasın ama böyle abuzer gıbı mallarıda dunyaya yollama allahım zaten mal çok 2 0 Yanıtla
  • yavuzca : sırasımı şimdi yardımını görelim en iyide sen anlarsın elazıgı ama illa reklam kokacak. 0 0 Yanıtla
  • Kol: Burhan kuzu abimiz çok doğru söylemiş. 0 0 Yanıtla
  • ATILGAN: Eser bu kilo yazıktır be kardeşim. 0 0 Yanıtla

Advertisement