Genç futbolcu silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti - Son Dakika
Spor

Genç futbolcu silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti

İzmir'in Bergama ilçesinde silahlı saldırı sonucu Bergama Belediyespor Kulübü altyapı oyuncusu Okan Kartal yaşamını yitirdi.

10.12.2019 00:06  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesinde dün akşam kan donduran bir olay yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Fatih Mahallesi Suna Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıldır aralarında husumet bulunan Hüseyin K. (30) ve Sertaç S. (26) zaman zaman emniyete giderek birbirleri hakkında tehdit edilme suçundan şikayetçi oldu. Sabaha karşı ise 35 KD 6656 plakalı hafif ticari araç ile arkadaşı Anıl K'yı (26) da yanına alan Hüseyin K., yolda yürüyen Sertaç S. ve yanındaki arkadaşı Okan Kartal'a (23) silahıyla 8 el ateş etti. Sertaç S. saldırıda yara almazken, yanında bulunan Bergama Belediyespor Kulübü Altyapı oyuncusu Okan Kartal vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Durumu gören çevredeki vatandaşlar polise ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince kalp masajı yapılan Kartal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Sertaç S. ve husumetli olduğu saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu ticari araç içerisindeki Hüseyin K. ve Anıl K. yakalanarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, Kartal'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Genç futbolcu silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç futbolcu silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • İskilip: Yine mi İzmir 16 24 Yanıtla
  • Gsli : İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. 36 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Silah kullanmak ve bulundurmak yasaklammalı.Her önüne gelene silah verilmemesi gerekir. 27 1 Yanıtla
  • ÇUKUR: alin size bir ÇUKUR ozentisi daha .yasaklayin su diziyi 8 4 Yanıtla
  • Arnold: Bergama bu işin mezbahı.. Sokakta buna benzer o kadar maganda daha var hayal bile edemesiniz..Bergama egenin şırnağı malesef.. 3 0 Yanıtla
  • es kaza: Ceza evinde bulunan ağır suçlular idam.edilmeli dışarı çıktıklarında elindeki sermayeleri yaptıkları suç olan bu insanlar ellerinde para iş olmadığı için ilk fırsatta aynı suçu yine işler.. 2 0 Yanıtla
  • hassss: mesele cezalarin uygulanabilirliği 2 0 Yanıtla
  • Melek : Bugün yanlışlıkla vurulan bir gencin isyanını dinledik zanlı serbes.yıllarca istismara uğrayan kadin ardından 2 aylık bebeğini bırakarak intihar etti o zanlıda serbes bu çocuğun sebeplerde serbes kalacak arkadaşlar bu ülkede hak hukuk adalet sistemi yok herkes muhattap olduğu insanlara dikkat etsin kendinizdi koruyun devletten birşey beklemeyin alın size pisi pisine yitip giden bir hayat daha 2 0 Yanıtla
  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement