Bergama'da Terörü Protesto Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Bergama'da Terörü Protesto Yürüyüşü

Bergama\'da Terörü Protesto Yürüyüşü

İzmir'in Bergama İlçesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, son günlerde yaşanan terör olaylarını Türk bayrağı açılan yürüyüşle protesto etti.

14.08.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama İlçesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, son günlerde yaşanan terör olaylarını Türk bayrağı açılan yürüyüşle protesto etti.

Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'nce düzenlenen yürüyüş, dün akşam gerçekleşti. CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen yürüyüş; Bergama Tariş önünde başladı. Dev Türk bayrağının açıldığı, "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Her Türk asker doğar", "Ne Mutlu Türküm Diyene" ve "Askere uzanan eller kırılsın" sloganlarının atıldığı yürüyüş, Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu.

Açıklama yapan Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu, "30 yıldır ülkemiz bir terör belası ile karşı karşıyadır. Bu terör örgütü İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımamaktadır. Bu ırkçı faşist PKK terör örgütü, küresel emperyalist güçlerin taşeronluğunu da severek ve isteyerek yapmaktadır. Bölgemizde emelleri olan tüm güçlerin ortak bir hedefi ve düşmanı vardır o da Türkiye'dir. Çünkü Türkiye güçlü ve birlik içerisinde olursa hiçbiri emellerine ulaşamaz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama'da Terörü Protesto Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement