Bergamalı Hayırsever Perin Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Bergamalı Hayırsever Perin Hayatını Kaybetti

İzmir'in Bergama ilçesinde yaklaşık 5 milyon lira değerinde okul yaptıran hayırsever Yusuf Kemalettin Perin, 81 yaşında vefat etti.

21.07.2011 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesinde yaklaşık 5 milyon lira değerinde okul yaptıran hayırsever Yusuf Kemalettin Perin, 81 yaşında vefat etti.

Bergama'da doğup uzun yıllar Hollanda'da yaşayan hayırsever işadamı Yusuf Kemalettin Perin, 2005 yılında Bergama'ya döndükten sonra ilçede Ege Üniversitesine bağlı Bergama Meslek Yüksekokulu ek binası ve konferans salonu ile Bergama Anadolu Öğretmen Lisesi binası ve yurdunu yaptırdı.

Önceki gün rahatsızlanarak önce Bergama Devlet Hastanesi'ne, oradan da helikopterle İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Perin, burada hayatını kaybetti.

Perin'in cenazesi öğle namazından sonra Yeni Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Bergama Belediyesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Kaymakam Ahmet Ertan Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman, Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, Perin ailesi ve yakınları katıldı.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bergamalı Hayırsever Perin Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement