Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

Bergüzar Korel\'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

Oyuncu Bergüzar Korel ile evli olan ve boşanacakları yönünde haberler çıkan Halit Ergenç kimdir? Halit Ergenç kaç yaşında?

08.10.2018 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ile boşanacakları iddia edilen Ergenç'in eşi , haberleri sert bir dille yalanladı. Peki, Halit Ergenç kimdir?

HALİT ERGENÇ KİMDİR?

, 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müzisyen ve oyuncu babası Mehmet Sait Ergenç'in ikinci evliliğinden olan 'in anne ve babası ilkokul yıllarında ayrıldı. Beşiktaş Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 1989'da İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Bölümü'ne giren usta oyuncu, burada geçirdiği bir senenin ardından müziğe yöneldi. Gizlice girdiği konservatuar sınavıyla Mimar Sinan Üniversitesi, Opera Bölümü'nü kazandı. Ardından, Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümü'nün açılmasıyla beraber bu bölüme geçiş yaptı.

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

AJDA PEKKAN'IN DANSÇISI OLDU

, okuduğu yıllarda bilgisayar operatörlüğü ve pazarlamacılık gibi işlerde çalıştı ve para kazanmak için karaborsada bilet dahi sattı. Lise döneminde şarkı söylemeye başlayan ve okul orkestrasında solist olan Ergenç, 3 yıl boyunca ve Leman Sam'a vokalistlik yaptı. Aynı zaman diliminde dans öğretmenliği de yapan , Ajda Pekkan'ın konserlerinde dansçı olarak yer aldı.

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

NEW YORK'TA MÜZİKALDE YER ALDI

Oyuncu, 1996'da Dormen Tiyatrosu'nda oynamaya başladı. Kral ve Ben adlı müzikalde başrol olarak yer alan , yine 1996'da Kara Melek dizisiyle dizi oyunculuğuna adım attı. Müzikal, opera ve bale alanında Kiss Me Kate, Tatlı Charity, Beni Seviyor, Kral ve Ben, Amphitrion 2000, Evita, Hayalet ve Ötekiler, Şarkılar Susarsa gibi çalışmalarda yer aldı. Köşe Kapmaca (1996) ve Böyle mi Olacaktı'da (1997) oynamasının ardından 2000'de gittiği New York'ta, The Adventures of ZAK adlı müzikalde oynadı.

ALİYE DİZİSİNDE OYNADI

, 2000 yılında Hiç Yoktan Aşk, Ölümün El Yazısı adlı filmlerde ve 2001 yılında Dedem, Gofret ve Ben adlı dizide oynadıktan sonra, Ece Uslu'nun başrolde olduğu Zerda'da yer aldı. Bugün Git Yarın Gel, Popcorn, Arapsaçı, Sevgilime Göz Kulak Ol gibi tiyatro oyunlarında oynayan usta isim, 2004'de Aliye dizisinde Sinan rolünde ekranlara geldi. Bu diziyle şöhreti yakalayan,bir süre Büyük Teklif adlı yarışma programını sundu.

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN'I CANLANDIRDI

2005 yılında Babam ve Oğlum filminde oynayan , 2006 yılında The Net 2.0, Tramvay ve İlk Aşk filmlerinde rol aldı. İzleyicinin büyük ilgisini çeken Binbir Gece adlı dizide iş adamı Onur Aksal karakterine can verdi. 2011 yılında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Osmanlı Devleti'nin en parlak devrinin padişahı Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandırdı.27 Ekim 2016 yılında eşi Bergüzar Korel ile yer aldığı Vatanım Sensin dizisiyle çok beğenildi.

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

BERGÜZAR KOREL İLE EVLENDİ

, 2007 yılında evlendiği Gizem Soysaldı ile 2008 yılında boşandı. 7 Ağustos 2009 yılında ise oyuncu ile evlendi. Bu evlilikten Ali adında bir oğlu var.

Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?
Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir?

Son Dakika Güncel Bergüzar Korel'in Eşi Halit Ergenç Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement