Berkant Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Berkant Son Yolculuğuna Uğurlandı (2)

Berkant Son Yolculuğuna Uğurlandı (2)

Sanatçı Berkant'ın cenazesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi.

03.10.2012 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Berkant'ın cenazesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi.

EŞİ EN ÖNDE SAF TUTTU

Cenaze namazına Berkant'ın sanatçı arkadaşları da yoğun ilgi gösterdi. Orhan Gencebay ve Erol Evgin cenaze namazında hazır bulundu. Berkant'ın dostu olduğunu ve onunla gurur duyduğunu söyleyen Gencebay, " Meşhur Samanyolu şarkısıyla dünyada büyük bir iz bıraktı" diye konuştu. Erol Evgin de Berkant Akgürgen'i çok değerli, mütevazı ve alçakgönüllü bir insan olarak tarif etti. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sırasında Berkant'ın eşi Engin Akgürgen de en önde saf tuttu ancak cenaze namazına eşlik etmedi.

CENAZEDE TARTIŞMA

Bu arada cenaze törenine, Berkant'ın ilk eşi Serpil Örümcer ve ilk eşinden olduğu belirtilen Fulya'nın yakınmaları damgasını vurdu. Berkant Akgürgen'in oğulları Ömür ve Övgü, fizyolojik olarak bir kızkardeşleri ya da ablaları olmadığını söylerken, eşi Engin Akgürgen ailenin 3 kişiden oluştuğunu vurguladı. Caminin diğer köşesinde Serpil Örümcer'in serzenişleri duyuldu. Kızının babasıyla hiç görüştürülmediğini söyleyen Örümcer, "Önemli olan benim kızımdı. 'Ben' dedi, 'ölüsüne mi gideceğim' dedi babamım. Bak cenazesine geldi" diye açıklama yaptı. Cenaze törenine gelen kızını kameraların önünde arayarak cami avlusuna çağırdı. Annesiyle birlikte kameraların karşısına geçen Fulya ise,"Beni tanımamaları önemli değil, Sonuçta ben onun kızıyım. Engin hanımdan dolayı yaklaşmak istemedim. Görmeye gidecektim ama birşeyler söylerler diye çekindim" diye konuştu.

"BENİMLE SORUNU YOK"

Berkant'ın eşi ve oğulları cenazeye gelenlerin başsağlığı dileklerini birlikte kabul etti. Taziye kuyruğuna girenlerden biri de babasıyla görüştürülmediğini iddia eden Fulya oldu. Engin Akgürgen'e "Annemle bir sorun olabilir ama benimle bir sorun yok" dediğini söyleyen Fulya, Berkant'ın tabutu başında da bir süre durdu. Kılınan cenaze namazının ardından Berkant'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Zincirlikuyu mezarlığı'na götürüldü. - İstanbul/ Şişli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berkant Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement