Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı - Son Dakika
Spor

Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı

Popçu Berkay'la yaşadığı kavga sonrası 12 buçuk yıl hapsi istenen Arda Turan'a bir şok da kayınpederinden geldi. Doğumuna günler kala zor günler geçiren Aslıhan'ın olaylardan dolayı yıpranması sonucu baba Sabri Doğan, Arda'ya rest çekti.

20.10.2018 11:13  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece kulübünde şarkıcı Berkay'la yaşadığı kavga sonucu mahkemelik olan Arda Turan, kayınpederini kızdırdı. 8 buçuk aylık hamile olan Aslıhan Doğan'ın olaylardan yıpranması baba Sabri Doğan'ı harekete geçirdi. İddiaya göre Aslıhan Doğan'ı kendi evine götüren baba, damadı Arda'ya 'Kızım doğurana kadar burada kalacak' resti çekti.

HASTANEDE SİLAH GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLMUŞTU

Takvim'in haberine göre; Popçu Berkay'la yaşadığı olaylı geceden sonra Türkiye'nin gündemine oturan Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a bir şok da eşi Aslıhan Doğan'ın ailesinden geldi. Geçtiğimiz hafta Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda'nın elinde silahla görüntüleri bomba etkisi yaratmıştı.

Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı

12 BUÇUK YIL HAPİS

İlk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülmesine karar veren mahkeme; futbolcunun, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istemişti.

Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı

BABA DOĞAN SKANDAL SONRASI DEVREYE GİRDİ

Olay gecesi şok yaşayan 8 buçuk aylık hamile Aslıhan Doğan, soluğu hastanede almıştı. Skandal, Doğan Ailesi'ni kızdırdı ve devreye Aslıhan'ın babası Sabri Doğan girdi.

Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı

"KIZIM DOĞURANA KADAR BURADA KALACAK"

İddiaya göre Sabri Doğan, kızlarını olay sonrası evine götürdü. Çubuklu Vadi Evleri'nde oturan baba Doğan'ın aynı sitedeki damadı Arda'ya, "Kızım karnı burnunda evde tek başına, sen gecelerde eğleniyorsun. Aslıhan doğurana kadar bizde kalacak" diye tepki gösterdiği öğrenildi. Arda'nın baba evindeki eşini gördükten sonra kendi evinde tek başına kaldığı konuşulurken; ara sıra kendi evine uğrayan Aslıhan Doğan'ı annesi Güler Hanım'ın bir an olsun yalnız bırakmadığı da iddialar arasında.

Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı
Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı
Berkay\'a Kafa Atan Arda\'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan\'ı Yanına Aldı
Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Bir Şok da Kayınpederinden! Sabri Doğan, Kızı Aslıhan'ı Yanına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Şaşkın: Adam ın biri diyor ki,,biz ardayı hep seveceğiz,bunları o yapmış olamaz ve hastane görüntülerindeki silah montaj.. Bu yoruma bakınca acaba toynaklarıyla nasıl klavyeyi kullanıp yazdı merak ediyorum.. 23 6 Yanıtla
  • sen benim kim olduğumu biliyormusun??? biliyom nol: Hep söyledim arda kolpaçino diye yanıltmadığın için şaşırtmadım. Terim senden bi cacık olmayacağını anlamış. oda çok karakterli değil ama en azından ülkenin prestijini para karşılılığı da olsa düşünüyor sen bunu da yapamadın.. Türk futbolunu hayatını ortaya koyarak karşılıksız seven adamlara ihtiyacımız var sizin gibi kepazeleri izlemekten sıkıldık. Tff profesyonel futbolculuğa kriter getirsin böyle barlarda gezip alkol içemesinler. 19 4 Yanıtla
  • A.KADİR ASLAN: ARDA TURAN IN ÜSTÜNE OYNUYORLAR BASBAYA BELLI AYIPTIR MEHMET ALİ ERBİL GİBİ BİR İNSAN BİLE BEN EŞİMİ O KULUBE GETİRMEM BİYOR ANLAYIN GERİSİNİ . 3 1 Yanıtla
  • Adaletin bu mu DÜnya: yaw bunlara bişey olmas bak görürsünüz, bunlar parası olanlar üst sınıf kral bunlar ülkemizde adalet mi var? Parasına göre adalet var, hukuk sıfır ..... 3 0 Yanıtla
  • İSTANBUL: SENİ YEDİRMEYİZ KAPTAN 1 1 Yanıtla
  • HERKES İNSAN DEĞİLDİR: ZİRVEYE ÇIKMAK KOLAYDIR ORDA DURMAK ZORDUR 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: para için kız verilirse ... 1 1 Yanıtla
  • demir kara: hayırlısı 1 1 Yanıtla
  • ipek: iyi yapmış 0 1 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Şöhreti , Ünü hazmedemedi, avrupada bu seviyedeki bir futbolcu olayı olmuyor. 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.

  • Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı
    09:33 Hakkari'de Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları Sonuçlandı

    Hakkari'de düzenlenen Okullar Arası Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları, final maçıyla sona erdi. Derecik Şehit Gaffar Okan Ortaokulu şampiyon olurken, Hakkari Şehit Vali Derviş Yalım Ortaokulu üçüncü oldu. Şampiyon takım, Türkiye Şampiyonası'nda Hakkari'yi temsil edecek.

  • Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır
    08:48 Aziz Yıldırım olaylı Trabzonspor maçı sonrası konuştu: Devlet otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır

    Trabzonspor maçında çıkan olayların ardından bir açıklama da eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi. 9 yıl önce Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı işaret eden Yıldırım, "Devlet 4 Nisan 2015'te yaşanan otobüs kurşunlanması olayını çözemezse bunlar yaşanır. İlk iş Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı aydınlatmak. Ki maç sahaya meşale atıldığında iptal edilmeliydi. Bundan sonra şampiyonluk yüzde 50-50 ve Galatasaray maçına kadar puan kaybetmememiz lazım" dedi.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.


Advertisement