Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme - Son Dakika
Magazin

Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme

Şarkıcı Berkay'ın hamile eşinin mağdur edildiği gerekçesiyle otel yetkililerine açtığı davada yeni gelişme. Dava, ilerleyen günlerde Tüketici Mahkemesi'nde görülecek.

17.04.2019 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Berkay, konser vermek için gittiği İzmir'deki bir otele, 'problemli müşteri' sıfatı taşıdığı gerekçesiyle alınmadığı otele dava açmıştı. Mahkeme otel yetkililerin itirazı üzerine davayı ilerleyen günlere erteledi.

"HAMİLE EŞİM MAĞDUR EDİLDİ"

Pop Müzik sanatçısı Berkay Şahin, eşinin hamile olduğu dönemde mağdur edildiğini ileri sürerek, otele 150 bin liralık tazminat davası açtı. Otel yetkilileri ise "Berkay mağdur edebiyatıyla para kazanmaya çalışıyor" dedi.

Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme

OTELE İFTİRA ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Sabah'ın haberine göre; Dilekçede; Berkay ve ailesinin geldiği gün otelin tamamen dolu olduğu ve şarkıcının otele iftira attığı belirtilerek, otelin olayda herhangi bir kusuru olmadığı ve Berkay'ın manevi tazminat adı altında zenginleşme aracı olarak fahiş değerde dava açtığı kaydedildi.

Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme

DAVANIN REDDİ TALEP EDİLDİ

Otelde problemli müşteri şeklinde bir kategorize yapılmadığını belirten otel yetkilileri, davanın reddini talep etti. Dava, ilerleyen günlerde Tüketici Mahkemesi'nde görülecek.

Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme

"İTİBARIM ZEDELENDİ"

İddiaya göre; hamile eşi ile konser saatine dakikalar kala başka otel aramak zorunda kalan Berkay, dinlenme fırsatı bulamadan sahneye çıktı. Popçu, itibarının zedelendiğini ve eşinin kâbus gibi bir gece geçirmesi nedeniyle rahatsızlandığını söyleyerek otele dava açtı.

Berkay Şahin\'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme

Son Dakika Magazin Berkay Şahin'in Otel Odası Davasında Yeni Gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Baba: Bir tek sen dogrusun berkay ya bırak şu pislik işleri yok avmnin çocuk odasında yakalanir yok ardadan dayak yer yok eşine bu oldu bu yalanları bırak adam ol 17 0 Yanıtla
  • ali: ardayı da çamurladı. böle pisliklere sanatçı diyoruz ya. adam bildiğin selam versen dava acacak cinsten. 15 1 Yanıtla
  • Kadın : Şaşırdık mı? ???!!!! Yine bir Berkay vakası. ..... 15 0 Yanıtla
  • deniz: Bunlar kim yahu? 15 0 Yanıtla
  • Zındık: Bu tam bir süzme 14 1 Yanıtla
  • f: bi kerede iyi bişe çıksın senden beko. 15 0 Yanıtla
  • Saf kan TÜRK: caner erkinin yuvasını yıkan adam şarkıcı berkay zenginleşme aracı olarak mahkemeyi kullanıyor sanırım. 14 0 Yanıtla
  • Yobaz: Sıktı artık bu Berkay 12 0 Yanıtla
  • Şahin: bize ne bunlardan ??? 10 0 Yanıtla
  • X: Ne itibarın varki zedelenecek hırbo 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement