Berna Laçin'den Yıllar Sonra Gelen 'Illuminati' İtirafı - Son Dakika
Magazin

Berna Laçin'den Yıllar Sonra Gelen 'Illuminati' İtirafı

Berna Laçin\'den Yıllar Sonra Gelen \'Illuminati\' İtirafı

Oyuncu Berna Laçin, yıllar önce sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf üzerinden kendisine yapılan haksız suçlamalara açıklık getirdi.

22.11.2018 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım nedeniyle geçtiğimiz günlerde mahkemede ifade vermişti. , sosyal medya hesabından çok önceki yıllarda paylaştığı bir fotoğrafı yeniden paylaşıp o zaman yapılan haksız suçlamalara da şimdi yanıt verdi.

Berna Laçin'den Yıllar Sonra Gelen 'Illuminati' İtirafı

FOTOĞRAF 5 YIL ÖNCESİNE AİT

Yaptığı bir paylaşım üzerinden mahkemede ifade vermek zorunda kalan oyuncu eski yıllara ait fotoğrafların paylaşıldığı Perşembe gününü es geçmeyerek farklı bir paylaşımda bulundu. Bundan beş yıl öncesine ait bir fotoğrafı paylaşan , tıpkı o zaman da şimdi olduğu gibi troller tarafından sosyal bir lince maruz kaldığına hatırlatma yaparak şu notu yazdı:

İLLUMİNATİ YA DA CIA AJANI DEĞİLİM

"Gece gece bu fotoyu gördüm, başladım gülmeye sinirim bozuldu. Ya ben bu fotoyu 5 sene filan önce paylaştığımda "vaaaaay illuminatiiiiiiiiiii" diye höyküren trollerin saldırısına uğramıştım… Oysa gayet kadınsı iç güdüyle Yılbaşı üzeri kırmızı oje-ruj ikilisi ile hava yapmak istemiştim. Hayır troller "illuminati" "CIA Ajanı" filan diye saçmaladıkça da "yok be oje-ruj" diyerek karizmayı çizmek istemediğimden itiraf edememiştim. Of ya hala gülüyorum."

Berna Laçin'den Yıllar Sonra Gelen 'Illuminati' İtirafı

Son Dakika Magazin Berna Laçin'den Yıllar Sonra Gelen 'Illuminati' İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement