Bert Van Marwijk Kovuldu - Son Dakika
Spor

Bert Van Marwijk Kovuldu

Bert Van Marwijk Kovuldu

Hamburg’un hafta boyu tartışılan Hollandalı teknik direktörü Bert van Marwijk, lig sonuncusu Braunschweig’a kaybettiği maçın hemen ardından işini kaybetti.

16.02.2014 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Magath Ada'da

Almanya'da Bundesliga'nın tüm sezonlarında yer almış tek takım olan Hamburg düşme tehlikesinin iyiden iyiye hissederken, Bert van Marwijk'in görevine son vererek çare ummaya karar verdi.

Ligde üst üste yedinci yenilgisini alan Hamburg, bir rekora imza attı. Hafta boyunca sorunun teknik adamda olmadığını dile getiren Hamburg sportif yönetimi ve başkanı, Braunschweig'a kaybedilen üç puan sonrası Hollandalı teknik adamın görevine son verildiler. Böylelikle Hamburg sportif direktörü Oliver Kreuzer, kulüp tarihinde bir sezonda iki teknik adamın görevine son veren ilk sportif direktör oldu. Hamburg'da yeni teknik direktör adayının ise Mirko Slomka olduğu dile getiriliyor ve pek zaman kaybedilmeden anlaşmaya varılacağı düşünülüyor.

Fulham'la anlaşan Felix Magath geçtiğimiz hafta içinde Hamburg yönetimi ile masaya oturduğunu ancak bu şartlar altında görevi kabul etmesinin mümkün olmadığını açıklamıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bert Van Marwijk Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement