Beş Kardeş Veda Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Beş Kardeş Veda Ediyor!

Beş Kardeş 4 Ağustos Salı günü yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

04.08.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Ünlü'nün senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği "Beş Kardeş" ekranlardaki macerasını sonlandırıyor. İlk yayın gününden bu yana her hafta sosyal medya reyting sıralamasında ilk sırada yerini alan; çocuk yanını hiç kaybetmeyen beş koca adamın hikayesini anlatan dizi unutulan değerleri ekrana getirdi.

İzleyiciyi derinden etkileyen hayata bakış açılarıyla her hafta beklenmedik maceralar yaşayan Beş Kardeş'in hoşgörü, saygı, sevgi, yardımlaşma, iyilik ve adaletten yana olan duruşları; kendilerine has yöntemlerle olaylara çözüm üretmeleri ekran başındaki izleyenleri hem hüzünlendirdi hem de kahkahaya boğdu.

İzleyiciye veda vaktinin geldiği dizinin son bölümünde; Canan'la evlenerek muradına eren Sait'in, kaynanası Mukadder ve Hakkı konağa yerleşecek. Canan ve kızı Melike'yi alarak balayına çıkan Sait eve döndüğünde beklemediği bir sürprizle karşılaşacak. Nazım, Orhan, Turgut ve Aziz aşık oldukları kadınlara kendilerini ispat etmek isterken içinden çıkılması güç olaylarla karşı karşıya kalacaklar. Sait, dört kardeşinin açtığı sorunları son kez düzeltebilecek midir?

Ay Yapım imzalı Beş Kardeş sürprizlerle dolu final bölümüyle 4 Ağustos Salı günü saat 22.30'da Kanal D'de ekrana gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beş Kardeş Veda Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement