Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu Dayanışma Gecesi - Son Dakika
Yerel

Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu Dayanışma Gecesi

Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu tarafından öğretmen-veli iletişimini güçlendirmek amacıyla dayanışma gecesi düzenlendi.

05.12.2011 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu tarafından öğretmen-veli iletişimini güçlendirmek amacıyla dayanışma gecesi düzenlendi.

Kaymakam Alaattin Aktaş, gecede yaptığı konuşmada, görev yaptığı her yerde eğitim-öğretim için ayrı gayret gösterdiğini belirterek, "Burada da eğitim-öğretimde üzerimize düşeni yapacağız. Elimizden gelen ne ise yapalım, bugünün işini yarına bırakmayalım. Özellikle sınıf öğretmenleri sınıflarındaki çocukların anne ve babalarını tanıyacaklar, adlarını bilecekler. Ben bunu çok önemsiyorum" dedi.

İnsan yetiştirme ve eğitiminin telafisinin olmadığını ifade eden Aktaş,

"Çocuğunuzun ders saatinde evde televizyon açılmamalı, yazılısı olduğu zaman evde misafir olmamalı. Çocuk sesten etkilenmemeli. Eğitim-öğretimde bütün suç öğretmenlerimizin, bütün suç devletin değildir. Bu işi hafife almayın, basite almayın. İleriki günlerde ilçede sadece velileri toplayarak bir toplantı yapacağım. Velilerle bu işi konuşacağım. Buraya iş yapmaya geldik. Ömrüm olduğu müddetçe eğitim-öğretim hizmetlerine var gücümle hizmet edeceğim. Sizinle, yakaladığım başarıları en az bir kat artıracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Gecede Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi erkek horon ekibi gösteri sundu. Ardından düzenlenen çekilişten sonra Mustafa Küçük ve Esma Eyüboğlu sahne alarak geceye katılanlara neşeli saatler yaşattılar.

Yemeğe Kaymakam Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, Okul Müdürü Murteza Kıran, öğretmenler ve veliler katıldılar.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu Dayanışma Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement