Beşikdüzü'nde Naat Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Beşikdüzü'nde Naat Okuma Yarışması Düzenlendi

Beşikdüzü ilçesinde Naat Okuma Yarışması organize edildi.

31.03.2012 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşikdüzü ilçesinde Naat Okuma Yarışması organize edildi.

Beşikdüzü Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında, İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Naat Okuma Yarışması'na 4 ilköğretim okulu katıldı.

Etkinliği Kaymakam Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Koç, İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.

İlçe Müftüsü Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, 1986 yılından buyana Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı organizesiyle 14-20 Nisan tarihleri arasında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri gerçekleştirildiğini belirterek, "Etkinlikler kapsamında bu yıl ilk olarak ilköğretim öğrencileri arasında naat okuma yarışması düzenledik" dedi.

Yarışmada Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğrencisi Seyhan Çetinkaya birinci, Beşikdüzü Merkez İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Ayvaz ikinci, Çeşmeönü İlköğretim Okulu öğrencisi Kevser Uzuner ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşikdüzü'nde Naat Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement