Beşiktaş'a Kayseri'de Çoşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'a Kayseri'de Çoşkulu Karşılama

Beşiktaş\'a Kayseri\'de Çoşkulu Karşılama

– SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla Kayseri'ye gelen Beşiktaş, sevgi gösterileri ve meşaleler yakılarak coşkuyla karşılandı.

26.10.2014 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla Kayseri'ye gelen Beşiktaş, sevgi gösterileri ve meşaleler yakılarak coşkuyla karşılandı.

Kafile başkanlığını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'ın yaptığı kafilede teknik direktör Slaven Bilic'le 20 futbolcu yer saldı. Beşiktaş'ın kadrrosu şu isimlerden oluştu:

" Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Tomas Sivok, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Demba Ba"

DEBBA BA'YA ÇİÇEK VERDİLER

Beşiktaş'ı Erkilet Havaalanı'na bekleyen taraftarlar, meşaleler yakarak sevgi gösterilerinde bulundular. Siyah beyazlı taraftarlar, takımın golcü oyuncusu Demba Ba'ya çiçek verdiler. Taraftarlar, karşıladıkları futbolcularla fotoğraflar da çektirdiler.

Siyah beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ın bindiği otobüsün geçeceği güzergahta, sağlı sollu meşale yaktılar. Beşiktaş kafilesi, daha sonra konaklayacağı Ommer Otel'e hareket etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'a Kayseri'de Çoşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement