Beşiktaş, Adana'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Adana'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti

Beşiktaş, Adana'da minibüste saldırıya uğrayan 20 yaşındaki işitme engelli Agit Acun'u, Kasımpaşa maçında statta ağırlayacak.

17.01.2018 11:28  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da geçen perşembe, işitme engelli 20 yaşındaki Agit Acun, minibüste 4 kişinin saldırısına uğramıştı. Gözaltına alınan saldırganlar, yapılan sorgunun ardından tutuklanmıştı.

FANATİK BEŞİKTAŞLI ÇIKTI

Sosyal medyadaki hesabında Beşiktaş atkısı ve formasıyla fotoğrafları olduğu ortaya çıkan Acun için kulüp de harekete geçti. Siyah-beyazlılar, 26 Ocak'ta oynanacak Kasımpaşa maçına genç taraftarı davet etti.

Kaynak: Haberler.com

Beşiktaş, Adana'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti

Beşiktaş, Adana'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti

Beşiktaş, Adana\'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti

Son Dakika Spor Beşiktaş, Adana'da Saldırıya Uğrayan İşitme Engelli Genci Maça Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Liverpook: Ulan ne eyyamci bir takım jimnastik. 4 29 Yanıtla Hadi oradan: Yaprağım neyin kafasını yaşıyorsun 11 2
  • Aziz YILDIRIM: yapılacak iyiliği reklam etmek değil mesele amdem bu kadar iyilik peşinde bir kulüpse engelliler vakfına bağışta bulunsunlar maç izletince ne oluyor o cocuk için ne değişecek izlemesin demiyorum ama kalıcı bi mutluluk formülü gerekli yorum yapan diğer hadisizler sizin ne mal olduğunuz belli zaten bi iyilik yapılacaksa gizli olanı makbuldur. 3 30 Yanıtla HOMOJEN: Bu yardım sadaka değil onla karıştırma bu destektir,bunun herkes tarafından bilinmesi görülmesi lazım ki yanlışlar azalsın ama malesef sende tuttuğun takımdan dolayı gözlükle bakmışsın bu takım olayı değil kanka insanlık ayıbı are you okey. 11 0
  • Aziz YILDIRIM: reklam kokan hareketler 8taş her fırsatı değerlendiriyorlar tinerciler bu şeilde sempati kazanmaya calısmayın lütfen kardeşiizie çok geçmiş olsun bu arada sığ ve geri kafalı insan müsvetteleri hak ettikleri cezayı alması temennisiyle 3 27 Yanıtla askan: bu kadar geri kafalı olma mal herif adamlar iyilik yapıp sevindirecek yani sizin gibi şikeyle mutlu etmiyorlar taraftarlarını 14 1 Aziz YILDIRIM: haddini bil ve yazı yazmayı da öğren . o ismide birdaha kullanma 2 9 Gsli li li li lili yar: sen kadıköye götür ozaman. neden götürmüyorsunun aziz yıldıvım 9 0
  • umut: büyüksün karakartalım helal olsun yolun açık olsun kartalımmm 27 0 Yanıtla
  • MEMO: SALDIRANLAR CEZA ALMAZSA EĞER TÜRKİYEDEKİ ADALETİ YOK SAYACAM 25 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement