Beşiktaş Antrenmanında Dolu Sürprizi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Antrenmanında Dolu Sürprizi

- Beşiktaş antrenmanında dolu sürprizi Belek'te bir anda bastıran dolu, yeşil zemini beyazla kapladıANTALYA - İkinci yarı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren Beşiktaş'ta akşam antrenmanında dolu sürprizi yaşandı.

07.01.2019 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Beşiktaş antrenmanında dolu sürprizi

Belek'te bir anda bastıran dolu, yeşil zemini beyazla kapladı

ANTALYA - İkinci yarı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren Beşiktaş'ta akşam antrenmanında dolu sürprizi yaşandı. İdman kısa bir süre dururken, yeşil saha bir anda beyaza büründü. Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Mustafa Pektemek salonda çalıştı.

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Beşiktaş, günde çift idman yaparak çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların akşam yapılan idmanında Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Mustafa Pektemek takımla birlikte çalışmadı. 3 isim salonda idman yaptı. Burak Yılmaz, kendisine verilen özel program dahilinde çalıştı. Yoğun yağmur altında başlayan antrenmana Ryan Babel şemsiye ile geldi. Babel, idman öncesinde şemsiyesiyle birlikte takım arkadaşlarıyla şakalaştı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma daha sonra 5'e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Çeşitli hücum ve savunma varyasyonlarıyla devam eden antrenmanda dolu sürprizi yaşandı. Yağmur yağışının ardından bir anda bastıran dolu nedeniyle antrenman kısa bir süre durdu. Bu sırada Hırvat futbolcu Vida, yerden topladığı dolu parçalarını takım arkadaşlarına attı. Yeşil saha bir anda bembeyaz olurken, siyah-beyazlılar dolunun dinmesini beklemedi ve çalışmasını sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı.

Beşiktaş Antrenmanında Dolu Sürprizi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Antrenmanında Dolu Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.


Advertisement