Beşiktaş, Atalantalı Berat Djimsiti ile El Sıkıştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Atalantalı Berat Djimsiti ile El Sıkıştı

Beşiktaş, Atalanta ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Berat Djimsiti ile şimdiden anlaşma sağladı.

15.01.2019 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kara Kartal sağ bek transferini bitiriyor. Forvete Burak Yılmaz ve stopere Isimat-Mirin takviyesini yapan Siyah-Beyazlılar, Atalanta'nın Arnavut beki Djimsiti'yi de renklerine katıyor. Gökhan Gönül'ün yokluğunda Medel, Necip, Fatih zaman zaman da Vida'yı oynatan Şenol Güneş, Djimsiti'nin gelişiyle rahata kavuşacak. Gökhan Gönül'ün ilerleyen yaşı ve buna ek sık sık sakatlanması Beşiktaş'ı zorlu kulvarlarda sıkıntıya sokmuştu.

BİTEN MUKAVELE KOZ OLDU

Berat Djimsiti, Atalanta ile bu sezon bitecek mukavelesini uzatmaya yanaşmadı. İtalyan ekibi de oyuncusunu sezon sonu bedelsiz kaybetmek yerine Siyah-Beyazlı takımla masaya oturmayı tercih etti. Oyuncusu için 1 milyon euro isteyen Atalanta, 500 bin euroya ikna oldu. Oyuncuyla da daha önce zaten anlaşma sağlanmıştı. Siyah-Beyazlı takımın bu transferi kısa sürede resmiyete kavuşturması bekleniyor.

(Aksam)

Beşiktaş, Atalantalı Berat Djimsiti ile El Sıkıştı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Atalantalı Berat Djimsiti ile El Sıkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zehni bjk : Gökan töre sakatlıktan dolayı o töre den cok uzakta, bundan verım 2 yıkdır zaten alınamadı. Gomez dönemındeki ınden eser yok. Alınan ıyıdır belki. Amam aman arda venguen ısımlerı dolaşıyor aman ha kulubun içine bonba sakın ha cete toplantısı olmasın başkan akıllı ol bu oyunlar kredını sıfırlar ıyı olsa başakşehırde oynar neden bjk 2 2 Yanıtla

Advertisement