Beşiktaş Atletıco Madrıd Buluşması - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Atletıco Madrıd Buluşması

Beşiktaş Atletıco Madrıd Buluşması

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün İstanbul'a gelen yakın arkadaşı Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo ile bir araya gelmiş ve ikili akşam yemeği yemişlerdi.

08.04.2011 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün İstanbul'a gelen yakın arkadaşı Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo ile bir araya gelmiş ve ikili akşam yemeği yemişlerdi. Arda Turan transfer için İstanbul'da bulunan Başkan Cerezo bugün bir yandan Arda Turan ile ilgili görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi.

Başkan Cerezo öğle saatlerinde Siyah Beyazlı kulübün futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfükaroğlu ile yemekte bir araya geldi. Yenen yemeğe Portekizli menajer Jorge Mendes ve Beşiktaş'ın iki yıldız futbolcusu Quaresma ile Simao'nun da katıldığı belirtildi.

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularına kısa bir yanıt veren Adalı, Enrique Cerezo'nun ile iyi bir dostlukları olduğunu söylerken, İspanyol başkanın Arda Turan transferi için İstanbul'da olduğunu ancak dostluklarından dolayı öğle yemeğinde Enrique Cerezo ile buluştuklarını söyledi.

Öğle yemeği sonrası kendisine telefon ile ulaştığımız Adalı, yapılan görüşmenin detaylarını DHA'ya anlattı. Başkan Enrique Cerezo ile sadece öğle yemeği yediklerini ve futbol ağırlıklı bir sohbet yaptıklarını yineleyen Serdal Adalı, transfer ile ilgili hiç bir görüşme yapmadıklarını ve hatta Arda Turan transferi hakkında bile İspanyol başkandan bilgi alma gereği duymadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Biz Sayın Enrique Cerezo ile Simao Sabrosa'nın transferinden bu yana iyi ilişkiler içindeyiz. Madrid'e gittiğimiz zaman kendisi bizi en iyi şekilde konuk eder. Biz de O'nu İstanbul'da en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Sayın Cerezo Arda Turan transferi için İstanbul'da olsa bile bizim misafirimiz sayılır. Kendisi ile öğle yemeği yedik. Yemeğe menajer Jorge Mendes, Quaresma ve Simao'da dahil oldu. Futbolun içinde yer alan bu kadar isim bir araya geldiğinde tabi ki futbol ağırlıklı bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmemizde transfer konuşulmadı. Özellikle Forlan ile ilgili bir konu açılmadı. Hatta ben kendisine Arda Turan transferinin ne aşamada olduğunu dahi sormadım. Çünkü o konu beni ilgilendirmez. Biz misafirimizi ağırladık ve dostluk görevlerimizi yerine getirdik".

Serdal Adalı aynı zamanda Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için transfer politikası hakkında da bilgi verdi. Adalı şunları söyledi:

"Biz bugünden kimi transfer edeceğimiz veya takımdam kimi göndereceğimiz konusunda bir karar vermedik. Çünkü yeni sezonda nasıl bir mücadele içinde olacağımız hala bilmiyoruz. Bu durumun netleşmesi için kupada finale çıkıp, final maçı sonrasını görmemiz lazım. Gelecek sezonda hangi kulvarlarda yarışacağımızı gördükten sonra transfer çalışmalarına başlayacağız". - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Atletıco Madrıd Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement