Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı. Ligde son 3 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Alanya deplasmanından istediğini alamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Üst üste 2 maçtır kaybeden Alanyaspor, siyah-beyazlı rakibine karşı tarihinde ilk kez kazanmış oldu.

13.12.2020 21:00  Güncelleme: 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Alanyaspor, 2-1'lik skorla kazandı.

Aytemiz Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 24. dakikada penaltıdan ve 79. dakikada Anastasios Bakasetas attı. Beşiktaş'ın tek golünü ise 89. dakikada penaltıdan Vincent Aboubakar attı.

Alanyaspor'da Khouma Babacar, 82. dakikada ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Üst üste 2 mağlubiyetlik serisini noktalayan Alanyaspor, bu sonuçla puanını 26'ya yükseltti ve liderlik koltuğunu korudu. Beşiktaş'ın ise 3 galibiyetlik serisi sona erdi ve 19 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI İLK KEZ KAZANDILAR

Daha önce Beşiktaş'a karşı oynadığı 8 maçta 7 kez yenilen ve 1 kez berabere kalan Alanyaspor, rakibine karşı ilk kez galip gelmiş oldu.

Alanyaspor, gelecek hafta Denizlispor'a konuk olacak. Beşiktaş ise sahasında BB Erzurumspor'u konuk edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 26: Juanfran'ın kullandığı köşe vuruşunda Ghezzal topa ceza sahasında eliyle dokundu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bakasetas top ve kaleci Utku'yu ayrı köşelere göndererek Alanyaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Dakika 33: Beşiktaş'ta savunma arkasına sızan Ghezzal kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Marafona'yı geçemedi.

Dakika 37: Alanyaspor'da ceza sahasının sağında topla buluşan Caulker'ın vuruşu üstten dışarı gitti.

Dakika 42: Bakasetas'ın kullandığı köşe vuruşunun devamından sol kanattan yapılan ortaya Tayfur kafayı vurdu, şutu direk dibinden dışarı çıktı.

İKİNCİ YARI

Dakika 52: N'Koudou'nun ceza sahasının solundan içeri çevirdiği topa Alanyaspor savunmasından ters bir kafa vuruşu geldi, topu kaleci Marafona son anda çizgiden çıkardı.

Dakika 60: Beşiktaş'ta Ghezzal'ın kullandığı frikik üstten az farkla auta gitti.

Dakika 75: Bakasetas'ın kullandığı serbest vuruş direkten geri döndü.

Dakika 79: Tayfur'un pasıyla ceza sahasının solunda topla buluşan Bakasetas'ın vuruşu kaleci Utku'nun koltuğunun arasından ağları havalandırdı ve farkı 2'ye çıkardı.

Dakika 81: Babacar, Rıdvan'a yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.

Dakika 83: Savunmadan seken topu ceza sahasında önünde bulan Güven'in vuruşu kaleci Marafona'da kaldı.

Dakika 89: Beşiktaş'ta Güven Yalçın ceza sahasında Efkan tarafından yere düşürüldü ve maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Aboubakar, farkı 1'e indirdi.

Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor\'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu

Son Dakika Spor Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.

  • Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi
    17:23 Milli Sporcu Buket Kaya'nın Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında Sanık Tahliye Edildi

    Kayseri'de milli sporcu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği trafik kazasına ilişkin hakkında dava açılan otomobil sürücüsü ilk duruşmada tahliye edildi. Sanık, olay günü alkol aldıklarını ve Buket'in aracı kullanamayacağını söylemesi üzerine direksiyona geçtiğini iddia etti. Kazada yaralanan müşteki, R.Ö'den şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı
    17:14 Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Maçlarının Programı Açıklandı

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. İlk maçlar 23 Nisan Salı ve 24 Nisan Çarşamba günleri oynanacak.

  • Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi
    17:08 Söke Basket ve Kuşadası Academy, finalde karşı karşıya geldi

    Söke Basket Spor Kulübü (SBK) ve Kuşadası Academy Spor Kulübü (KASK), gruplarındaki 7 maçını da yenilgisiz tamamlayarak finalde karşı karşıya geldi. Final maçında sporcular, velilere anlamlı bir mesaj vermek için pankart açtı. Kulüplerin antrenörleri ise çocukların kötü alışkanlıklardan kurtulması ve saygı değerlerini öğrenmelerinin önemini vurguladı. Her iki kulübün kurucu antrenörü ise velilere teşekkür etti ve çocukların gelişimi için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

  • Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı
    17:06 Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının fikstürü açıklandı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının maç programını duyurdu. Beşiktaş - MKE Ankaragücü, İstanbulspor - Fatih Karagümrük, Konyaspor - Corendon Alanyaspor gibi maçlar bu hafta oynanacak.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor
    17:03 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başlıyor

    Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası, 27 ülkeden 108 sporcunun katılımıyla Antalya'da başlıyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, organizasyonun Türkiye'de 7'nci, Antalya'da ise ilk kez düzenlendiğini belirtti. Vestel'in sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonun Türk cimnastiğine büyük güç katacağı ifade edildi. Organizasyonun son günü 31 Mart'ta yapılacak.


Advertisement