Beşiktaş, Babel'in Fulham'a Transferinden 2 Milyon Euro Alacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Babel'in Fulham'a Transferinden 2 Milyon Euro Alacak

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel'i 2 milyon euroya Fulham'a sattı.

13.01.2019 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ryan Babel, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer oluyor. İki kulübün Hollandalı futbolcunun transferi için el sıkıştığı bildirildi.

32 yaşındaki futbolcunun Fulham ile sözleşme imzalamak üzere İstanbul'dan ayrılacağı aktarıldı.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO

Beşiktaş'ı yakından takip eden gazetecilerden Fırat Günayer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Babel'in transferinin sonuçlandığını ve siyah-beyazlıların kasasına 2 milyon euro gireceğini ifade etti.

2017 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Babel, siyah-beyazlı formayla çıktığı 89 maçta 29 gol atarken 12 de asist yaptı.

Beşiktaş, Babel\'in Fulham\'a Transferinden 2 Milyon Euro Alacak

Son Dakika Spor Beşiktaş, Babel'in Fulham'a Transferinden 2 Milyon Euro Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KOÇ: Beşiktaş Babel i çok arar.. Herif uçtu gitti ya:))))) 8 2 Yanıtla
  • Kartal : Fikret başkan, takım zaten güç kaybediyor, yine 5 yılda bir şampiyonluk moduna sokuyorsunuz, Babel gibi sol açık 2 milyon euroya nereden bulacaksın, Tolgay gibi orta sahamız var elimizde tutamıyoruz, üstelik 2022 ye kadar sözleşmesi var, en önemli rakiplerimiz iştahla pusuya yatmış bekliyorlar, inan Tolgay yurt dışına gitse zoruma gitmez ama kendi elimizle rakibimize verme, Babel ve Tolgay politikası tam bir fiyasko 6 4 Yanıtla xxxx: 2 milyo euro bulunmaz evet ama adam maaş olarak 3,5 milyon euro ve üç yıılık sözleşme istiyor aksine hiç ikna olmuyor kendisiyle ve menejeriyle çok konuşuldu ikna edilemedi 6ay sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncuya 10.5 milyon euro verilmez iyi iş yapıldı 5 0
  • Kurban: Büyük kaka fiko , ne yaptın sen ? 1 3 Yanıtla
  • Eco: Yakıştıramadım fiko ya çok ucuz gitmiş 2 2 Yanıtla
  • tayhan: para için herşeyimizi veren kulüp olduk futbolda başarı istemiyoruz cep dolsun yeter taraftarın sevdiği futbolcumuş yönetiminne umrında nede şeyinde yeterki para gelsin eyer kulüp tararftarı bile satıla bilse bizi bile satacak lar 2 0 Yanıtla

Advertisement