Beşiktaş Basketbol Takımı'nda Kriz Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Basketbol Takımı'nda Kriz Devam Ediyor

Beşiktaş Sompo Japan'da bu kez de yerli oyuncular maaşlarını alamadıkları için yabancı oyunculardan ayrı idman yaptı.

19.04.2019 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Sompo Japan'da yerli oyuncular maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle yabancılardan ayrı idman yaparak durumu protesto etti.

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş Sompo Japan'da oyuncular ve personel maaş sıkıntısı yaşamaya devam ediyor. Siyah-Beyazlı yönetim basketbolculara bu ayın ortasına kadar ödeme sözü vermesine rağmen verilen vaatler yerine getirilmedi. Beşiktaş Sompo Japan'da yabancı basketbolcular maaşlarını 2 ay, yerliler de 5 ay geriden alıyor.

YABANCILARDAN AYRI

Siyah-Beyazlı takımın dünkü idmanında yerli basketbolcular maaşlarında yaşanan gecikme nedeniyle yabancılardan ayrı bir şekilde çalıştı. Böylece yerliler ödenmeyen paralar için yönetimi protesto etti.

Beşiktaş Basketbol Takımı\'nda Kriz Devam Ediyor

Son Dakika Spor Beşiktaş Basketbol Takımı'nda Kriz Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • uğur: Fikret Başkan, bırak artık Beşiktaşımızı.. 3 3 Yanıtla
  • Fuat: Akape eskiden hizmet üretiyordu.Ama limiti bitti.Artık seçimlere odaklanan ve tek derdi seçilmek olan bir akape var.Peki siyasetin amacı hizmet değil mi?Öyleyse? 2 1 Yanıtla
  • Savcı Hacı Abdurrahman: Karar : Beşiktaş Yabancı Oyuncuları İdam ! 0 1 Yanıtla
  • devrekli67: bizim yerli oyuncular gitsinler filipinlerde oynasınlar aynı o tarz basketbol oynuyorlar atamıyorlar basket sadece savunma yapmayı öğretmişler bunlara ama en üst seviyede savunma diye birşey yok en üst seviye oyuncuların hepsi şutör şu mantık değişssin artık yugoslav ekolü kalmadı artık beyinlerdeki zihniyeti değiştirsinler. Ufuk sarıca gitsin milli takımdan sadece bir şey öğrenmiş tam sahada zon pres bırak bu işleriii dünya kupasında harcarlar biziiiiii 1 0 Yanıtla
  • ali: ne zaman böyle bir haber olsa bjk kazanıyor idda oynayanlar oyuna gelmeyin 0 0 Yanıtla
  • ERSAN: YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETERRRR 0 0 Yanıtla

Advertisement