Beşiktaş Belediyesi Türk Sinemasının 100. Yılı İçin Ödül Töreni Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediyesi Türk Sinemasının 100. Yılı İçin Ödül Töreni Düzenledi

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Sanat Günleri Festivali’nde Türk Sinemasının 100. yılı nedeniyle organize edilen törende ödül alan sanatçılardan Selda Alkor kendileri için düzenlenen geceyi “Nostalji” ve “Vefa” kelimeleriyle nitelendirdi.

23.09.2014 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Sanat Günleri Festivali'nde Türk Sinemasının 100. yılı nedeniyle organize edilen törende ödül alan sanatçılardan Selda Alkor kendileri için düzenlenen geceyi "Nostalji" ve "Vefa" kelimeleriyle nitelendirdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen "Uluslararası Sanat Günleri Festivali" kapsamında hafta boyunca düzenlenen etkinliklerde Türk Sineması'nın 100. Yılı kutlamalarına da yer verildi. Festival için Ortaköy Meydan'da hazırlanan alanda Yeşilçam'ın 100. yılı nedeniyle 100 film afişi sergisinin açılmasının ardından Türk Sineması'nın duayenleri arasında yer almış isimlere ödül töreni gerçekleştirildi. Görsel Sanatlar Vakfı (GÖRSAV) ve Beşiktaş Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ödül töreninde sinema oyuncuları Selda Alkor, İhsan Gedik, Meltem Miraloğlu, Yavuz Karakaş, İncilay Özdemir, ünlü yönetmen Halit Refiğ'in eşi Gülperi Refiğ, yönetmen Oğuz Gözen ve Ressam İbrahim Enez'e ödülleri Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu tarafından takdim edildi.

Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Türk Sineması'nın 100. yılına çok önem verdiğini kaydetti. Düzenlenen ödül töreni ile oyunculara yakışır bir etkinlik yapmaya çalıştıklarını ifade eden Merve Öztopaloğlu, 1 hafta sürecek olan festivalde Türk Sineması'nın 100. yılını ve sanatın her dalını Beşiktaşlılarla buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Ödül alan sanatçılardan Selda Alkor'da kendileri için düzenlenen geceyi "Nostalji" ve "Vefa" kelimeleriyle nitelendirdi. 50 yıllık sinema hayatının çok özel günler olduğunu ifade eden sinema oyuncusu Selda Alkor, uygun senaryolarda oynamak için hazır olduğunu, yeni ve genç yönetmenlerle çalışmak istediğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi Türk Sinemasının 100. Yılı İçin Ödül Töreni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement