Beşiktaş, Bernard Mensah transferini açıklarken Galatasaray'a göndermede bulundu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Bernard Mensah transferini açıklarken Galatasaray'a göndermede bulundu

Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği Kayserisporlu Bernard Mensah'ı açıklayan Beşiktaş, transferi duyururken sarı kırmızılılara göndermede bulundu. Ganalı yıldızın yer aldığı video, Twitter'dan 19.05'te paylaşılırken oyuncunun "Evin camından dışarı baktığımda bir otoyol görmek bana göre değildi" sözleri Türk Telekom Arena'yı akıllara getirdi.

18.08.2020 09:33  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahaya önemli bir takviye yaptı. Siyah beyazlı ekip, Galatasaray'ın da ilgi gösterdiği Kayserisporlu Bernard Mensah'ı resmen açıkladı.

Kulübün transferi açıklama şekli dikkat çekerken siyah beyazlılar Galatasaray'a gönderme yaptı. Transfer 19.05'te Twitter hesabından duyuruldu. Mensah, "Evin camından dışarı baktığımda bir otoyol görmek bana göre değildi. Benim evim deniz kenarında olmalıydı" diyerek Türk Telekom Stadyumu'na Vodafone Park üzerinden atıfta bulundu.

Beşiktaş, Bernard Mensah transferini açıklarken Galatasaray'a göndermede bulundu

"EV YAŞANILAN BİR BETON YIĞINI DEĞİL"

Mensah'ın paylaşım rekorları kıran videosunda ev ile camianın önemine dikkat çekildi ve "Ev benim için yaşanılan bir beton yığını değil. Kapısı kapandığında, tüm sorunların dışarıda kalşdığı, kendinizi ait hissettiğiniz yer. Bazen acının bazen de büyük mutlulukların yaşandığı sıcak bir yuva... Hayat normal seyrinde ilerlerken, büyük bir hevesle varılan mabeddir ev. Uyuyup uyanmanız yetmez. Bazen dakikalar, saatler geçirmek istersiniz. Bazen o bile yetmez. Büyük olması da yetmez. İçindekiler de bir o kadar önemlidir. Hevesle taşınılan yeni ev vardır. Bu evde mutlu olmak adına hayallerin kurulduğu, gerçekleşmesi için büyük çabaların harcandığı. Evin camından dışarı baktığımda bir otoyol görmek bana göre değildi. Benim evim deniz kenarında olmalıydı. Ben Bernard Mensah, benim evim Beşiktaş!" sözleri yer aldı.

"BÖYLE BİR YER HAYALİMDİ"

Ganalı yıldız, transferinin ardından hayallerinin gerçek olduğunu söyleyip "Beşiktaş gibi büyük bir kulübün parçası olmak gurur verici. Böyle bir yerde olmak hayalimdi. Geldiğim zaman gördüğüm ilgi ve destek, doğru yerde olduğumu gösteriyor zaten. Burada olmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.

"HAYALİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ"

PAOK maçı hakkında konuşan Mensah, "Hayalimiz öncelikle PAOK maçını kazanmak ve gruplara kalmak. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun hayali. Bizim de ortak hayalimiz bu yönde" dedi.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÇOK ÖZEL"

Beşiktaş taraftarlarına da mesaj gönderen Mensah, "Beşiktaş taraftarı çok özel. Her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Onlara minnettarım. Elimden gelenin en iyisini yaparak onları memnun etmeye çalışacağım" sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

5 GOL VE 8 ASİST YAPTI

Mensah, Hes Kablo Kayserispor formasıyla geride kalan sezon Süper Lig'de 25 maça çıkıp, 5 gol attı ve 8 golün de pasını verdi.

Beşiktaş, Bernard Mensah transferini açıklarken Galatasaray\'a göndermede bulundu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Bernard Mensah transferini açıklarken Galatasaray'a göndermede bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • BİZ ASLANIZ: KIZMAYIN ARKADAŞLAR , TARAFTARINA ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR, 4 YILDIZLI 60 KUPALI ASLANA KİM GÖNDERME YAPABİLİR, YAPSADA KİM CİDDİYE ALIR .SAYIN BAŞKAN GEREKENİ SÖYLEDİ ZATEN, BİZ KİMSEYİ ARAMAYIZ HERKES BİZİ ARAR.BENİ AL BENİ AL. 7 7 Yanıtla YAN KALMADI ARTIK: BERNARD MENSAH NERE'DE ,MERT HAKAN YANDAŞ NERE'DE SİZİ ARAYAN KİM HADİ ORADAN ATACAK YALAN BULAMIYORSUNUZ BİR'DE ÇIKMIŞ BAŞKANLARI RAKİBE KAPTIRDIKLARI OYUNCULAR İÇİN BASIN TOPLATISI YAPIYOR YOK BİZ ARAMADIK ONLAR ARADI ONLAR SİZİ ARADI'DA SİZE GELDİ BAKSANIZA BELKİ GS ANTRAMANLARINA ÇIKMIŞLARDIR GELENLER SİZE 60 KUPALI 4YIDIZLI DİYE GELİYORSA HANİ BİZİ AYAYAN DEDİKLERİNİZ NERE'DE BIRAKIN BARİ BECEREMEDİK BU İŞİ DEYİN ÖYLE KALSIN BASIN ACIKLAMALARI YAPIP'DA ELİNİZE YÜZÜNÜZE BILAŞTIRMAYIN BİZİ ARADILAR DEDİKLİRİNİZ YARIN ÇIKAR YALANINIZI ÇÜRÜTÜR KAFANIZI YORMAYIN SİZ. 3 1 Baybars: Ulan adam kitabinda bile yazdi G.saraydan şike icin para aldik diye , 20 yil onceki kupayla ovunen , son 36 Avrupa macindan 2 galibiyet alan hala maziyle yasiyorsunuz. Diagne bonservis 13 milyon euro 4 senelik sozlesme 2.5 dan 10 milyon euro Falcao 7 milyon euro 3 senelik sozlesme 21 milyon euro.. Sadece diagne Falcao toplam maliyet 44 milyon euro daha fegulisi babeli belhandasi saymiyorm giren Kaziğin haddi hesabi yok satacak bir Ada da kalmadi sattiniz cunku zamaninda bileklik satiyodunuz adam Ardayi yildiz transfer diye tanitip medet umuyorlar ula bu kadar düşmeyin bari utanmazlar 2 0
  • EfE: Mensah efendi Galatasaraya haber gönderiyor gelmek istiyormuş, seni ret etti diye mi ağlıyon??? şimdi deniz kenarında kumda ezik 8taşla birlikte oyna 10 3 Yanıtla Onur Çelebi: 4+4+4 çü ne anlatıyon sen 2 0 Demir: Efe senin canın mensah için baya sıkılmış anlaşılan sen canını sıkma Efe senin suçun yok ben seni anlıyorum ama bu konuyu mensah tırasferini beceremeyen CİNCONA söyle tamammı sağa sola sataşma hatayı CİNCON'DA ara 1 0
  • Bmn: Ezikler bu kafayla cok daha para dilenirsiniz milletden 6 5 Yanıtla Demir: İsmi Bmn yazana acı bir cevap vereyim sen CİNCONUN para dilendiği tarihte dinyada yoktun herhal'de yada vardın işine gelmedi herhal'de ben sana açı hatılatayım CİNCONUN para dilendiği tarihi hemde 6 puanız silinme konusu bile vardı 31 şubat 2006 tarihi CİNCONUN para dilendiği tarih bu tarihten önce de varda bensana birini hatırlatayım biz para dilenmedik diyen CİNCON lular bilsin bilenler zaten bilir yani Bu para dilenme konusu açılmışken ismini Bmn yazan arkadaşa acı bir cevap veryim dedim. Yani CİNCONUN ,BJK, ve FB, den önce para dilendiğini bilsin HATIRLATMA. 0 1
  • Mc: Denyo Sen Stattamı Yaşıyacaksın Neyse Tam Tinercilere Uygun Transfer ÇÖP 2 6 Yanıtla Baybars: Kuddddur bakakim evlat ,almak icin dokuz dogurdunuz olmadi çöp görmek istiyorsan daha dune kadar hakaret kufrettiginiz Arda ya bak simdi yildiz transfer olmus ahaha sizin karakteriniz bu işte , Ayrica 13 milyon euro bonservis verdiginiz Diagne , Yillik 7 milyon euro kazanan 3 yillik garanti sozlesmesi olan Kolpao pardan Falcao kaziklarinin acisini bir cikarin once evladim , 3 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement