Beşiktaş, Bursa'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Bursa'da Çiçeklerle Karşılandı

Beşiktaş, Bursa\'da Çiçeklerle Karşılandı

Siyah-beyazlı kafileyi konaklayacakları Holiday Inn oteli'nin önünde Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu çiçeklerle karşıladı.

21.09.2011 20:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Bursa spor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Bursa'ya gelerek konaklayacakları Holiday Inn Otel'e geçti. Siyah-beyazlı kafileyi otel önünde Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu çiçekle karşıladı.

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Bursaspor ile mücadele edecek olan Beşiktaş Bursa'ya geldi. Özel koruma ve çok sayıda çevik kuvvet polisi korumasında Bursa'da konaklayacakları Holiday Inn Otel'e gelen Siyah-beyazlı kafileyi az sayıda taraftar, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu çiçeklerle karşıladı.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Keçeci, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı ve Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu otel önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

METİN KEÇECİ: "DOSTLUK SONUNDA SPORA DÖNECEKTİR"

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Metin Keçeci, "Bursa Türkiye'nin çok büyük bir ili. Bursaspor Bursa'nın gözbebeği, hatta Türkiye'nin efsanelerini yıkıp lig şampiyonu olmuş bir kulübümüz. Biz arada bir takım nifaklar sokarak, şehirleri, kulüpleri birbirine düşman eden zihniyetten kesinlikle kaçınmalıyız. Biz kesinlikle böyle bir olayda yokuz. Biz maçımızı oynarız, iyiysek kazanırız, değilsek Bursaspor kazanır. Biz burada değerli Bursaspor yönetiminin, hatta daha öncesi devletin varlığını bizim yanımızda olduğunu, spor yaptırmak istediğini görmekteyiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dostluk sonunda çok iyi spora dönecektir. Sayın valime, sayın Bursaspor ikinci başkanı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

HALUK ÖZKIYICI: "GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİK"

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı yaptığı açıklamada, "Öncelikle sayın başkanımın dediği gibi yeni bir sezonda Beşiktaş ile ilk defa oynayacağız. Bu yıl değişik yasa, değişik kurallar ve centilmenlik ön plana çıkılması gerekiyor. Geçmişe sünger çektik. Bazı olayları bir kenara bırakıp, kulüpler olarak sporun spor olduğu tarafındayız. Hak eden kazansın, centilmenlik kazansın" diye konuştu.

VEDAT MÜFTÜOĞLU: "GEÇMİŞTE YAŞANANLAR GEÇMİŞTE KALMALI"

Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu ise şunları söyledi:

"Beşiktaş takımının değerli yöneticilerini ilimizde görmekten mutluyuz. Bursaspor başkanına da centilmenliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim devlet olarak görevimiz, vatandaşımızın güvenliğini sağlamak ve bu çerçeve içinde sportif faaliyetlerin yasal kurallar içinde oynanmasını sağlamak. Bursa marka şehir ve yıldızımız Bursaspor. Geçmişte yaşananlar geçmişte kalmalı. Bundan sonrası için yeni temiz bir sayfa açılmalı. Spor müsabakaları dostluk, barış kardeşlik olduğu unutulmamalı. Ben bugün yeni bir sayfa açıldığına inanıyorum. Türkiye'nin en eski kulüplerinden Beşiktaş'ı burada ağırlamaktan mutluyuz. Bursaspor geçmişte fair play alan takımımız. Bu ruhun yenide dönmesi gerektiğine inanıyorum. Yarın sahada iyi olan kazansın."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Bursa'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement