Beşiktaş-Bursaspor Maçına Doğru - Son Dakika
Yerel

Beşiktaş-Bursaspor Maçına Doğru

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, "Zorlu bir karşılaşma oynayacağız.

12.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 15 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, "Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan çalışma öncesi saha kenarında düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Beşiktaş maçının "duyguların karıştığı bir karşılaşma" olacağını ifade eden Sağlam, şunları söyledi:

"Futbolculuk dönemimde Beşiktaş'ta 6 sene görev yaptım. Beşiktaş takımının yeri çok farklı. Duyguların karıştığı bir karşılaşma olacak. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bir camiaya karşı mücadele vereceğiz. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcı devam ettirme açısından bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu sürdürebilmemiz için önemli bir karşılaşma. Kendimize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Zirve yarışına katkı sağlayacağına inandığımız puanları almaya çalışacağız."

Basser ve Tageo'nun milli takım kamplarında olduğunu belirten Sağlam, şöyle devam etti:

"Musa'nın cezası sona erdi. Genç Okan'ın sakatlığı var. Onların dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde de maça hazırlandığımızı düşünüyoruz. Hafta sonundaki lig maçı ve kupa maçında aldığımız galibiyetlerin moraliyle bu olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bangura'nın performansını, biz de kendisi de beğenmedi. Olumluya çevirmesi adına kendisi de istekli. Motivasyon bozukluğu görsek ciddi anlamda kendisini uyarırız. İstekli ve arzulu. O da bir şeyler yapmak istiyor. Futbolculuk kalitesinden ve yeteneklerinden şüphemiz yok. Bizim takım nasıl dip yaptı, sonra yeniden ayağa kalktı, takımdaki performansı düşük oyuncularımız da yeniden yükselişe geçecektir."

-Şilili oyuncu Pinto akşam saatlerinde Bursa'da-

Sağlam, Ankaragücü'nde forma giyen Turgut Doğan Şahin ile ilgili soruya ise Sağlam, "Bu oyuncu gündemimizde vardı. Fakat farklı olaylar gelişti, transferi için durduk. Şimdi yeniden gündeme geldi, bekliyoruz. Somut bir gelişme yok. Şilili oyuncu Pinto'nun akşam saatlerinde Bursa'da olmasını bekliyoruz" dedi.

Ramazan Sal'ın Şanlıurfaspor'a transferiyle ilgili soru üzerine Sağlam şunları kaydetti:

"Ramazan olayında da sıkıntılar var. Bu tür transferler kolay olmuyor. Kulübü hallediyorsunuz oyuncu istemiyor. Oyuncuyu hallediyorsunuz menajer çıkıyor. Hayırlısı olsun. Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez. Gönül rızasıyla olması en doğrusu. Kendisiyle görüştük 'istiyorum' dedi, ama bazı sıkıntılar var."

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beşiktaş-Bursaspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement