Beşiktaş, "Derbi Kaldığı Yerden Devam Etsin" Kararı Çıkarsa, Maça Çıkmayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, "Derbi Kaldığı Yerden Devam Etsin" Kararı Çıkarsa, Maça Çıkmayacak

Beşiktaş yönetimi, TFF'nin yarın yapacağı toplantıda "maç kaldığı yerden devam etsin" kararı çıkarsa, maça çıkmama kararını görüşecek.

24.04.2018 10:40  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile oynanan ve 57. dakikada tribünden atılan maddelerle Şenol Güneş'in başının yarılması ve hastaneye kaldırılması üzerine hakem Mete Kalkavan tarafından ertelenen derbinin kararı çarşamba günü verilecek.

TFF yönetiminin yarın 13.00'te yapacağı toplantının ardından vereceği karar öncesi ortaya çıkan söylentilerden Beşiktaş yönetimi rahatsız. 'Maçın kaldığı yerden tekrar devam etmesi' gerektiğini savunan ve alenen Şenol Güneş'in 'Numara' yaptığını ima eden F.Bahçe yönetimine, Beşiktaş'tan çok sert karşılık geldi. Konuşan bir Beşiktaşlı yönetici, Yönetim Kurulu'nun ortak görüşünün de şöyle olduğunu açıkladı:

"TEKRAR KARARI ÇIKARSA YAZIK OLUR"

"Sahaya atılan yabancı maddeler var. Şenol Hoca'da travma, yarık ve dikiş var. Bütün bu yaşananlara rağmen tekrar kararı çıkarsa çok büyük ayıp ve yazık olur. Eğer öyle olursa futbol terörünün önü alınamaz. 'Nasılsa tekrarlanacak' diye herkes her şeyi yapmaya başlar. Spor hukuku açısından da kötü bir emsal teşkil eder. Bunu UEFA'ya da anlatamayız. Şampiyonlar Ligi maçlarıyla ilgili Hukuk Kurulu'na anlatamayız. Zaten dünyanın gözünün önünde yaşandı. Her şey açık, delilli… Gizli, saklı yok. İşin içine girmiş herkese komplo kurulmuş gibi muamele yapılıyor. Şenol Hoca komplocu, doktor, hastane komplocu!..

"MAÇA ÇIKMAMAYI GÖRÜŞECEĞİZ"

Ceza yememek için her yolu deniyorlar ama farkında değiller ki gerçeklerden uzaklaşıp, komik duruma düşüyorlar. 'Maçın kaldığı yerden devam etmesi' kararı alınırsa perşembe günü 15.00'teki divanda maça çıkmamayı görüşeceğiz. Sirkte oynamıyoruz. Bu sirk mi? UEFA'nın böyle şeylere bir gram toleransı yok. O oraya mı girmiş, buradan mı girmiş. En yakın hastaneye niye gitmemiş de Acıbadem'e gitmiş. Hangi hastaneye gitmiş. Türkiye'nin örnek olması lazım. Bu bir fırsat. İbretlik bir ceza verilmeli. Çarşambayı bekliyoruz, göreceğiz. 3-0 olacak, bizim isteğimiz odur. Kumpas, organize... Onlar adli yargılamanın işi."

(Akşam)

Beşiktaş, "Derbi Kaldığı Yerden Devam Etsin" Kararı Çıkarsa, Maça Çıkmayacak

Son Dakika Spor Beşiktaş, 'Derbi Kaldığı Yerden Devam Etsin' Kararı Çıkarsa, Maça Çıkmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • son çomar bükücü: ulan oyun olduğu belli kaldığı yerden devam edecek ne olacaktı ki 17 6 Yanıtla
  • KAAN: 3-0 HUKMEN KİLİTLE 10 MACDA CEZA VER AKILLANSILAR KARAKTERSİZLER 7 14 Yanıtla sonbükücüşenol: lan velet git banka işlerini bi hallet 2 0
  • selo: bir gün herkes fenerli olacak..................... 9 10 Yanıtla
  • EPİFİZ: Kumpas olduğu çok açık... Caydırıcılık taşkınlık çıkaran futbol teröristlerine verilen ceza ile olur maçı baştan oynatmakla olmaz. Maça çıkmazsanız da çokta şeyimizde ağlayın ulan... 10 7 Yanıtla
  • bild gazetesi: mete kalkavan maçı tatil etmeden kaçan bir bjk teknik heyet ve futbol cular varken fb hükmen kazanır 13 3 Yanıtla
  • bild gazetesi: yinemi kaçıyor 12 3 Yanıtla
  • EKBER: AĞLA FENEV AĞLA BELKİ CB SİZİ KURTARIR 3 11 Yanıtla
  • kıvır oyna kıvır oğlum: zaten maçı kaybetmişsin şenol ne kıvırıyorsun ...fenerbahçenın başına gelenler volkanın başına gelenler trabzonda rizede otübüsüne silahlı saldırıya uğradı senın kadar kıvırmadı 11 3 Yanıtla
  • Umut: Bjk çok masum temiz sanki...gören diyecek hepsi helal süt emmiş aynı şen ol hocaları gibi pehh 10 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement