Beşiktaş, Domagoj Vida'yı 30 Milyon Euroya Satmaya Kararlı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Domagoj Vida'yı 30 Milyon Euroya Satmaya Kararlı

İngiliz ekibi West Ham United'ın 22 milyon euroluk teklifini yetersiz bulan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vida'yı 30 milyon euroya satmaya kararlı. Orman, gerekirse ağustos sonuna kadar bekleyecek.

21.07.2018 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde hareketli günler yaşayan ancak alacağı oyunculardan çok göndereceği isimler üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş Yönetimi, özellikle Vida konusunda hiçbir kulübe maddi anlamda taviz vermiyor.

West Ham United'ın 22 milyon euroluk sözlü teklifini az bulan siyah-beyazlılar, gerekirse Ağustos'un sonlarına kadar bile beklemeyi göze alacak. Hırvat futbolcu için bonservis ücretini 30 milyon eurodan başlatacak olan Başkan Fikret Orman, transferde başka kulüplerin de olması nedeniyle, pazarlık şartlarını tamamen kendisi belirleyecek.

ASIL HEDEF LIVERPOOL

Orman'ın bu sıkı ve kararlı tutumu karşısında West Ham'ın aradan çıkması beklenirken, siyah-beyazlı kulübün asıl hedefinde ise Liverpool'un olduğu bildirildi. Everton'un da sunduğu sözlü teklifi az bulduğu iddia edilen Beşiktaş Yönetimi'nin, Liverpool yetkilileri ile İstanbul'da bir araya geleceği belirtildi. Vida dışında takımdan başka oyuncuların da gitme ihtimalinin bulunması nedeniyle, gelecek olan gelirleri koz olarak kullanmak isteyen yönetim, Vida için yapılan teklifin yarısını da nakit almayı planlıyor.

EKONOMİK TEDBİR

Hem takımın giderlerini azaltarak hem de satılan oyunculardan kazanç elde ederek, gelir-gider dengesini yeniden düzenlemek isteyen Beşiktaş Yönetimi, transfer edeceği oyuncularda da ekonomik tedbirleri elden bırakmayacak. Düşük maliyetli transferler peşinde olan yönetim, Vida'dan gelecek paranın en az yarısını futbolcu alacaklarına yatıracak.

Beşiktaş, Domagoj Vida\'yı 30 Milyon Euroya Satmaya Kararlı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Domagoj Vida'yı 30 Milyon Euroya Satmaya Kararlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • bir dost: inşallah elinizde patlar 5 1 Yanıtla
  • SPARTAKUS: ASLINDA BESIKTASIN BASKANININ ADI RECAI OLMALIYMIS :) 1 0 Yanıtla
  • Adanalı: bakıyorum da satamaz etmez diye yazılmış hep. kıskançlık krizine girdiğiniz belli. adam dünya kupasında ilk 11 e girdi ve yıldızlaştı. vida nın 10 milyon euro piyasa değeri. onu bedavaya almak beşiktaşın marifeti. şuanda 22 milyon euro veren zaten var 5 e satamaz diyenler... başkan onu 25 e satar. diğer kulüplerin beşiktaşı örnek alması lazım yoksa mal mal bakarsınız çimenlere 0 0 Yanıtla

Advertisement